شناسهٔ خبر: 71514499 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

قیمت جدید ساینا در بازار آزاد

صاحب‌خبر -

همچنین برای خرید ساینا اتومات صفر ۱۴۰۳ باید حوالی ۶۴۰ میلیون تومان هزینه کنید. قیمت ساینا دوگانه سوز سال ۱۴۰۳ نیز ۵۶۵ میلیون تومان شده است.

خریداران و فروشندگان بازار خودرو، ساینا اس صفر ۱۴۰۲ را نزدیک به ۴۵۵ میلیون تومان معامله کردند. قیمت روز انواع خودرو ساینا در بازار آزاد را در ادامه بخوانید:

قیمت بازار آزاد ساینا-اسفند‍ ‍۱۴۰۳

ساینا S دنده ای دوگانه سوز ۱۴۰۳ صفر ۵۶۵,۰۰۰,۰۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی ۱۴۰۳-DA صفر ۴۸۰,۰۰۰,۰۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی ۱۴۰۳- استاندارد ۸۵ گانه صفر ۴۹۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S اتوماتیک ۱۴۰۳ صفر ۶۴۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای دوگانه سوز ۱۴۰۲ صفر ۵۳۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S اتوماتیک ۱۴۰۲ صفر ۵۸۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی ۱۴۰۲-DA صفر ۴۶۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی ۱۴۰۲ صفر ۴۵۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی ۱۴۰۲-استاندارد ۸۵ گانه صفر ۴۷۰,۰۰۰,۰۰۰

قیمت کارخانه خودرو ساینا اسفند ۱۴۰۳

بر اساس جدیدترین قیمت محصولات سایپا، قیمت کارخانه ساینا ۱۴۰۳ برای مدل GLX به ۴۱۳ میلیون تومان رسیده است. همچنین قیمت کارخانه قیمت ساینا اس با استاندارد ۸۵ گانه نیز حوالی ۴۱۴ میلیون تومان است. قیمت ساینا دوگانه سوز در کارخانه سایپا برای مدل GX نیز ۴۵۰ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت کارخانه ساینا-اسفند ۱۴۰۳

برند سال (تولید) کارکرد (کیلومتر) قیمت (تومان)
ساینا GLX ۱۴۰۳ صفر ۴۱۳,۴۷۳,۰۰۰
ساینا S ۱۴۰۳-استاندارد ۸۵ گانه صفر ۴۱۴,۴۳۹,۰۰۰
ساینا GX دوگانه سوز ۱۴۰۳ صفر ۴۵۰,۳۸۸,۰۰۰

مقایسه ساینا s دنده ای و اتوماتیک

خودرو ساینا اس در مدل های اتوماتیک و دنده‌ای عرضه می‌شود که در ادامه به بررسی مشخصات فنی این دو خودرو اقتصادی بازار ایران می‌پردازیم.

نکته جالب در مورد دو مدل اتوماتیک و دنده‌ای  این است که این دو مدل ساینا اس از یک موتور ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر ۸ سوپاپ بهره می‌برند که حداکثر قدرت و گشتاور آن به ۸۸ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن.متر می‌رسد. اما در نسخه دنده ای یک گیربکس دستی ۵ سرعته قدرت موتور را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد تا سدان کوچک ملی بتواند در ۱۲.۸ ثانیه به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. حداکثر سرعت ساینا S دنده‌ای نیز ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت است. این مدل با سوزاندن ۷.۲۲ لیتر بنزین در هر صد کیلومتر، کم‌مصرف‌ترین تیپ ساینا اس است.

اما ساینا اس اتوماتیک، به جز اینکه از گیربکس CVT با ۶ دنده دستی بهره می‌برد، تفاوتی با مدل دنده‌ای ندارد. البته که بهره‌گیری از جعبه دنده اتومات موجب شده تا شتاب این مدل (۱۳.۴ ثانیه) کُندتر و مصرف سوختش (۷.۶ لتیر در صد کیلومتر) بیشتر از ساینا S معمولی باشد. حداکثر سرعت مدل اتومات نیز به ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

همان طور که بالاتر توضیح دادیم به طور کلی در این دو نسخه ساینا اس به غیر گیربکس تفاوت محسوسی در مشخصات فنی دو خودرو دیده نمی‌شود. به همین جهت از انتخاب بین ساینا S دنده‌ای و اتوماتیک به نیازها و سلیقه فردی راننده بستگی دارد. اگر به دنبال راحتی و سهولت در رانندگی هستید مدل اتوماتیک گزینه بهتری است. اما اگر کنترل بیشتر و هزینه کمتر برای شما اولویت دارد مدل دنده‌ای را میتوان انتخاب مناسبی دانست.

برچسب‌ها: