به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان قم، بیست و چهارمین حلقه ادبی ماه با حضور شاعران و ادبدوستان افغان و ایرانی در سالن آسمان حوزه هنری قم برگزار شد.
ضیاء برهانی در نقد این اثر گفت: خاطرات، هستی انسان هستند؛ خاطرات جمعی، زندگی جمعی و خاطرات شخصی زندگی شخصی را میسازد و اگر ما انسانها زندهایم به خاطر خاطرات وجودی ماست.
وی ادامه داد: با شعر زندگی و لحظههای خاص و نابمان را همگانی و همیشگی میکنیم؛ در مقوله هنر در فرهنگ و خاطرات جمعی با طی کردن روند روحی روانی تبدیل به سنت و فرهنگ میشود.
این منتقد ادبی تلقی خود از شعر را همان تعریف سهراب سپهری دانست که شعر را زاییده احساسات سوزنده و نماینده عواطف دقیق و مولد هیجان شدید روحی دانسته است.
برهانی ادامه داد: در بیشتر آثار سیده تکتم حسینی میتوان رد پای شعر کلاسیک را حس کرد، او برای رسیدن به بلوغ شعری به خواندن آثار بیدل و صائب باید توجه بیشتری داشته باشد.
محمدی شاری مدیر کانون کلمه نیز در این نشست نگاه عاشقانه و رنجآلود را اصلیترین درونمایه شعر سیده تکتم حسینی دانست و گفت: رنج مهاجرت، میهندوستی، وحدت ملی اندیشه دینی و رنج تاریخی از دیگر درونمایههای شعر این شاعر افغان است.
این منتقد ادبی شعر را آمیزهای از زبان، تخیل و عاطفه دانست و برخورد حسینی را با زبان طبیعی و صمیمی خواند و یادآور شد: شاعر در شعرهایش از واژهها به خوبی استفاده کرده است و در مواجهه با واژگان تقسیمبندی خاصی ندارد.
کتاب «دوشنبههای کوهی» نام مجموعه شعری سروده سیده تکتم حسینی بوده که در 76 صفحه و تیراژ 2 هزار و 500 نسخه توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/2258/ز
∎