شناسهٔ خبر: 15073074 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

آلبوم موسیقی «سوان» منتشر شد/ یادآوری خاطرات مشترک

«سوان» عنوان یکی از جدیدترین آثار موسیقایی است که از روز یکشنبه چهاردهم شهریورماه توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در بازار موسیقی منتشر می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگی آنا، آلبوم موسیقی «سوان» که حاصل دونوازی اصلانیان گورگن و بهنام معصومی است از روز یکشنبه ۱۴ شهریور توسط موسسه فرهنگی نغمه حصار منتشر می شود. این آلبوم سال ۱۳۹۰ در ایروان ضبط شد و حاصل همنشینی و همنوازی اصلانیان گورگن نوازنده کلارینت و بهنام معصومی نوازنده سازهای کوبه ای در شهر ایروان است.

نغمه‌های ارمنی این آلبوم که ۶ قطعه دارد یادآور خاطرات مشترکی میان گورگن و معصومی است که یک شب کنار هم نشسته اند و برای مرگ پدرانشان با سازهایشان همراه شدند.

در آلبوم سوان اصلانیان گورگن کلارینت بر اساس موسیقی فولکلور ارمنستان نواخته است و بهنام معصومی در پاسخ به نوای ساز او سازهای کوبه ای ایرانی را با حفظ اصالت های ایرانی و تکنیکی نواخته است.

بهنام معصومی که چندی پیش با حمید متبسم در تور ساز و آواز همراه بود، تا کنون تجربه همکاری با حسین بهروزی‌نیا، سالار عقیلی را داشته است.