به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حسین پیشقدم بعد از ظهر امروز در پانزدهمین جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان از وجود یکهزار و 200 پروژه نیمهتمام در استان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر یکهزار و 200 پروژه نیمهتمام در سطح استان وجود دارد که از این تعداد 370 پروژه مستمر اجرایی محسوب میشود.
وی بیان کرد: پروژههای نیمهتمام بر اساس نوع پروژه، ماهیت پروژه و دستگاه اجرایی تعریف میشود.
وی با بیان اینکه آموزش اقتصاد مقاومتی در حوزههای مختلف باید انجام شود، خاطرنشان کرد: هفته گذشته نامهای از دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای هدایت و چارچوببندی مشخص گزارشها به استانها ابلاغ شد که بخش نخست گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی سازماندهی اجراست که این موضوع به خوبی در سیستم نرمافزاری تشریح و اجرا شده است، اما از لحاظ سختافزاری خروجی خوبی در استان نداشتیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان، با اشاره به بخش دوم گزارشات اقتصاد مقاومتی گفت: بخش دوم که اقدامات محسوب میشود، شامل پروژههای اختصاصی استان است، در این حوزه نیز چندین پروژه معرفی و به دبیرخانه استان ارسال شده است.
در بحث رونق تولید و خروج از رکود بنگاهها 744 میلیارد تومان مصوب شده است
پیشقدم ادامه داد: 63 طرح عمرانی برای واگذاری معرفی شده است که از این تعداد 24 طرح استانی و مابقی طرحهای ملی محسوب میشوند.
وی در ادامه به برنامه ها و فعالیتهای انجام شده در کارگروه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در بحث رونق تولید و خروج از رکود بنگاهها 744 میلیارد تومان مصوب شده است و در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی و رفع موانع آن در پنج ماهه نخست سال جاری با توجه به عدم صادرات محصولات لبنی و پروتئنی به کشورهای همسایه در این مسیر موفق عمل نکردیم و امیدواریم در نیمه دوم سال شاهد افزایش صادرات غیرنفتی در استان باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان جذب سرمایهگذار خارجی، توسعه شرکتهای دانشبنیان، رشد اقتصادی استان و توسعه درآمد استان را از دیگر برنامههای کارگروه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: تهیه کتابچه سرمایهگذاری دارای استعلامات مختلف از دستگاههای اجرایی و جلسه با هلدینگها و شرکتهای سرمایهگذاری باید در اولویت قرار داشته باشد.
انتهای پیام/83008/ب30
∎