شناسهٔ خبر: 15067654 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

شهردار منطقه 20 تهران خبر داد

توزیع بن لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان کم‌برخوردار/ تهیه جهیزیه برای 15 زوج جوان

شهردار منطقه 20 تهران، در آستانه سال تحصیلی جدید از اختصاص بن خرید لوازم‌التحریر و البسه به 2 هزار دانش‌آموز کم‌برخوردار و تهیه جهیزیه 15 زوج جوان به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، سید احمد صفوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران از اختصاص بن خرید لوازم‌التحریر و البسه به 2 هزار دانش‌آموز کم‌برخوردار و تهیه جهیزیه 15 زوج جوان به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت اقدامات خیرخواهانه گفت: با هماهنگی معاونت اجتماعی فرهنگی و آموزش و پرورش منطقه 20 بن کارت‌های لوازم‌التحریر و البسه بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار در 195 مدرسه توزیع می‌شود.

شهردار منطقه 20 با اشاره به این‌که نخستین مجمع خیرین منطقه 20 برای اجرای برنامه‌های مدیریت شهری و با هدف کاهش فقر و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان کم بضاعت برگزار شد، اظهار داشت: با دعوت تعدادی از خیرین محلی و اصناف و با استفاده از ظرفیت‌های موجود اقتصادی و اجتماعی بالقوه سطح منطقه، به‌منظور مشارکت طبقات مختلف جامعه در کمک‌رسانی به محرومین بستر مناسب ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: با شناسایی زوج‌‌های جوانی که توانایی تأمین حداقل‌های شروع زندگی خود را ندارند با همکاری خیرین، قرارگاه جهادی امام رضا(ع) منطقه 20 و همراهی شهرداری منطقه نسبت به تهیه وسایل ضروری این زوج‌های جوان اقدام شد.

صفوی در جلسه هم‌اندیشی خیرین این منطقه، تشکیل نهادهای خودجوش برای کمک به مستمندان و افراد ناتوان را سرلوحه کار خیرین برشمرد و افزود: خدمت به هم‌نوع موجب نزول رحمت الهی می‌شود.

وی با اشاره به اجرای مسجد محوری و محله محوری، مشارکت ائمه جماعات و ستاد توانمندسازی با رویکرد اجتماعی فرهنگی را از آثار کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت سلامت اقشار جامعه، رفع نیاز محرومین و نیازمندان از سوی انسان‌های خیر موجب افتخار و کسب نام نیک و ثبت پاداش اخروی در پرونده اعمال است.

* برگزاری 110 ازدواج آسان در شهر تهران 

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مسلمی، مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) منطقه 20 تهران با بیان اینکه سال گذشته 110 ازدواج آسان در شهر تهران ثبت شده که 8 مورد آن مربوط به منطقه 20 است اظهار داشت: شناسایی افراد نیازمند، خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست و رسیدگی و حمایت آنان مورد توجه این قرارگاه است.

وی گفت: این‌گونه نشست‌های هم‌اندیشی فرصت مناسبی برای بالابردن ظرفیت‌ها و پیش بینی برنامه‌ها برای توسعه ازدواج آسان است.

به گزارش فارس، شهردار  منطقه 20 در پایان بهره‌مندی از برکات کرامت و احسان به خانواده‌های نیازمند که موجب حفظ کانون امن خانواده‌ها می‌شود را نتیجه مشارکت خیرین در امور خیرخواهانه عنوان کرد.

انتهای پیام/2462/ت40

کانال تلگرام خبرگزاری فارس در جنوب تهران

telegram.me/joinchat/BOxrhj4jYGbJ7OgNMorHRw