محمدفوقي، معاون قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران امروز(۱۳شهريور) به اهميت نقش رسانه ها در تبيين مفاهيم و آموزه هاي ديني اشاره كرد و به خبرنگار شبستان گفت: به همين منظور جشنواره اي تحت عنوان رسانه، قرآن و عترت به همت اين اداره كل برگزار خواهد شد.
وي با بيان اينكه اين جشنواره بهمن ماه جاري برگزار خواهد شد، ايجاد اشتياق و حركت عمومي براي انس با قرآن و عترت، تحکیم پیوند بین دین و رسانه با معرفی رسانه هاي برتر در خصوص مضامین عالی قرآن و عترت، ارتقای محتوا و کیفیت رسانه های(مكتوب و ديجيتال) كشور، ایجاد رقابت مثبت و افزایش انگیزه و خلاقیت رسانه ها و توسعه ظرفیت های موجود رسانه های استان را از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره برشمرد.
فوقي افزود: آشنایی با ظرفیت ها و قابلیت های رسانه های مکتوب و مجازی و بهره گیری از این قابلیت ها، جریانسازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ بومی، ملی و اسلامی درحوزه رسانههای دیجیتال و مكتوب، فراهم کردن محیطی برای ایجاد همدلی و هم افزایی بین پدید آورندگان آثار در حوزه رسانههای دیجیتال، شناسایی و معرفی فضاهای مجازی فعال در حوزه قرآن و عترت به منظور سالم سازی هرچه بیشتر فضای عمومی جامعه از ديگر اهداف برگزاري اين جشنواره است.
وي، ترويج فرهنگ غني قران و عترت، آیین های مذهبی و نیایش، ترویج فرهنگ دفاع مقدس، ایثار و شهادت، نقش باور هاي ديني در جلوگيري از چالش های اجتماعی - آسیب های اجتماعی، سنت و آداب و رسوم دینی ( نماز – روزه داری – خمس – زکات و امر به معروف و نهی از منکر)، حجاب و عفاف، سبک زندگی ایرانی – اسلامی را از جمله محورهاي جشنواره ملي آيات اعلام كرد.
فوقي با بيان اينكه اندیشههای امام و رهبری، اخلاق قرآني در حوزه فردي و اجتماعي، نقش باور هاي ديني در تحكيم خانواده، اقتصاد مقاومتي ديگر محورهاي اين جشنواره است، يادآورشد: هر متقاضی تنها می تواند در 2 بخش و در هر بخش 3 اثر را ارائه نمايد.
وي اظهار داشت: آثار اين جشنواره در بخش هاي خبر، گزارش، گفتگو، مقاله، نقد، يادداشت و سر مقاله، عكس خبري، كاريكاتور، مصاحبه و تخصيص ستون يا صفحه ويژه، رسانه های همراه و هوشمند، بخش بازیهای رایانهای و سرگرمیهای دیجیتال و بخش نرمافزارهای رسانهای داوري خواهند شد.
فوقي با بيان اينكه اختتاميه اين جشنواره ۳۰دي ماه برگزار مي شود، خاطرنشان كرد: آثاري که در فاصله زماني ۲۵دي۹۴تا۲۵دي۹۵ در یکی از نشریات سراسری، نشریات استانی، خبرگزاری ها و پایگاه هاي خبری منتشر شده، مي توانند در اين جشنواره شركت نمايند.
وي اظهار داشت: روزنامه نگاران عضو اصلی خانه مطبوعات یا افراد دارای رابطه بیمه ای با یکی از رسانه ها و یا افراد دارای کارت حرفه ای روزنامه نگاری از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی مي توانند در اين جشنواره شركت نمايند.
∎