شناسهٔ خبر: 15051968 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

افزایش ۳۸درصدی تولید گوشت مرغ در قزوین

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از افزایش ۳۸درصدی تولید گوشت مرغ در قزوین طی سه سال اخیر خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «جوان» سید بهمن نقیبی با اشاره به اقدامات اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین طی هفته دولت گفت: طی سال‌های 89 تا 92 تعداد کشتار دام 227 هزار و 960 رأس بود که این تعداد دام کشتار شده در سال‌های 92 تا 95 با افزایش 16 و 6 دهم درصدی به 265 هزار و 879 رأس افزایش پیدا کرد ه است.

وی ادامه داد: همچنین وزن گوشت قرمز استحصال شده از این میزان کشتار به دلیل کاهش 8 و 6 دهم درصدی در میزان لاشه‌های ضبطی با افزایش 24 درصدی از 18 هزار و 976 تن به 23 هزار و 622 تن رسید .

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین همچنین از افزایش میزان تولید و کاهش موارد ضبطی گوشت سفید در کشتارگاه‌های طیور استان قزوین خبر داد و گفت: در بازه زمان 3 سال گذشته تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های این استان از افزایش 51 و 8 دهم درصدی برخوردار بوده است به نحوی که 44 میلیون 329 هزار و 183 قطعه مرغ از سال 92 تا 95 در کشتارگاه‌های طیور استان قزوین کشتار شده و میزان لاشه‌های ضبطی 5 و هفت دهم درصد کاهش داشته است .

نقیبی با ارائه تحلیلی، روند افزایش تولید و کاهش موارد ضبطی گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های دام و طیور مثبت ارزیابی کرد و افزود: بازرسان و مسؤولان فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه‌های استان قزوین با حضور مداوم و بازرسی‌های قبل و بعد از کشتار هرگونه بیماری در دام زنده و یا آلودگی احتمالی در لاشه‌ها بررسی کرده و موارد غیر طبیعی را از چرخه مصرف انسانی خارج می‌کنند و این کاهش موارد ضبط نشان از بهبود وضعیت بهداشت و کاهش موارد بیماری‌ها در زمان پرورش دام و طیور در سطح استان قزوین است.