شناسهٔ خبر: 15057044 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

واحدهای غیر مجاز خوراک دام آفت به جان تولیدکنندگان انداخت

رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت: تا به امروز تولید خوراک دام در واحد های غیر مجاز هزار و 800 میلیارد تومان خسارت به صنعت دامپروری کشور وارد می کند .

صاحب‌خبر -
واحدهای غیر مجاز خوراک دام آفت به جان تولیدکنندگان انداخت
مجید موافق قدیری رئیس انجمن خوراک دام و طیور در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به عمده ترین مشکلات تولید کنندگان خوراک دام و طیور اظهار داشت: برخی مشکلات صنعت دامپروری از قبیل تولید خوراک در واحدهای پرورش مرغداری، دامداری و آبزی پروری باید مورد توجه قرار گیرد چرا که این امر مورد تاکید معاون امور تولیدات دام و رئیس سازمان دامپزشکی نیز قرار گرفته است.

وی با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی تولید خوراک دام و طیور گفت: بخشی از این مشکلات مربوط به تولید کنندگان و بخش دیگر مربوط به دولت است .

موافق قدیری ادامه داد: موضوع تولید خوراک دام و طیور در واحد های پرورشی  را سازمان دامپزشکی طی یک دستورالعملی در ماه های پایانی سال 93 ، به کلیه استان ها ابلاغ کرد که متاسفانه  تا کنون اجرا نشده است.

رئیس انجمن خوراک دام و طیور با اشاره به دیگر مشکلات تولیدکنندگان بیان کرد: تولید در واحد های سنتی و غیر مجاز از دیگر مشکلات تولید کنندگان است چرا که واحدهای غیر مجاز مخل کسب و کار واحدهای تولیدی شدند.

وی در ادامه یادآور شد: موضوعاتی از قبیل تامین اجتماعی، مالیات، عدم نقدینگی و رکود حاکم بر بازار و همچنین موانع دیگری همچون مشکلات صادرات خوراک دام و طیور، نحوه انتقال پول و عدم انعطاف پذیری قوانین صادراتی سازمان دامپزشکی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان رقم زده است.

موافق قدیری در پاسخ به این سوال که مشکلات تولید چه خساراتی را برای تولیدکنندگان به بار آورده، اظهار داشت: تا به امروز تولید خوراک دام در واحدهای غیر مجاز هزار و 800 میلیارد تومان خسارت به صنعت دامپروری کشور وارد می کند .

وی تصریح کرد: در راستای اجرای  سیاست اقتصاد مقاومتی لازم است که دولت و وزارت جهاد کشاورزی ممانعت از تولید واحدهای غیر مجاز به عمل آورند چرا که این امر علاوه بر افزایش بهره‌وری، کاهش محصولات پروتئینی، قدرت رقابت پذیری صادرکنندگان در بازارهای بین اللملی و افزایش صادرات انواع خوراک دام و طیور را به همراه دارد.



انتهای پیام/