به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، امین مرادی عصر امروز در مراسم آغاز به کار دومین دفتر تئاتر مردمی بچههای مسجد کشور در شهرستان قروه، اظهار داشت: پرورش نسل جدیدی از هنرمندان متعهد به هنر دینی و انقلابی از رسالتهای اصلی ماست.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «هر اندیشهای که در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست»، افزود: این جمله نقشه راه و کلید واژهای مهم است تا با تبعیت از آن بتوان در مسیری درست حرکت کرد.
به گفته مرادی، امروز هیچ کس منکر تأثیر هنر بر جامعه نیست و از آنجا که انقلاب اسلامی ما انقلابی فرهنگی است، تأثیر این هنر نه تنها بر کشورما که بر جهان قابل لمس است.
وی به دغدغههای فرهنگی رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: قرارگیری فرهنگ در حاشیه اقتصاد، سیاست و دیگر امور آسیبی بسیار مهم است که در صورت غفلت ضربات مهلکی بر بدنه جامعه وارد میکند.
مدیر حوزه هنری کردستان فرهنگ و ارزشهای فرهنگی را هویت و روح یک ملت برشمرد و افزود: برای برجستهسازی این هویت نیازمند زیرساختهای فرهنگی مناسب و قوی هستیم که با پیوستهای فرهنگی همخوانی داشته و محیطی فرهنگی ایجاد کند.
مرادی با بیان اینکه مسجد همواره نقطهای فرهنگی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به شمار میرود، افزود: مردمیترین انقلاب دنیا از همین مساجد آغاز شد و به دنیا تسری یافت.
وی با اشاره به وجود 2 هزار مسجد در کردستان، گفت: با توجه به فرهنگی نامیدن استان کردستان از سوی رهبر معظم انقلاب، وجود این مساجد ظرفیت بسیار خوبی برای مردمی کردن فرهنگ و اقتصاد به عنوان دو نقطه آسیبپذیر نظام است.
وی با تأکید بر لزوم وارد کردن تئاتر به زندگی روزمره مردم، افزود: تئاتر تنها با وجود مخاطب و تماشاگر معنا مییابد و برآیند معرف فرهنگ هر اجتماعی در قالب این هنر متجلی میشود.
مرادی به قابلیتهای فرهنگی و هنری شهرستان قروه در کنار ولایی بودن و انقلابی بودن مردم این خطه اشاره کرد و افزود: انتظار میرود که این شهرستان منشاء تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری ویژه اسلامی و انقلابی باشد.
مدیر حوزه هنری کردستان به ظرفیتهای بالای فرهنگی کردستان نیز اشاره داشت و افزود: افتتاح دومین دفتر تئاتر مردمی بچههای مسجد کشور در این استان، حاکی از نگرش ویژه متولیان فرهنگ و هنر به استان فرهنگی کردستان است.
مرادی در ادامه با بیان اینکه کردستان در حوزه فیلم جزء استانهای برتر کشور است، گفت: امیدواریم این روند در دیگر عرصههای هنری نیز با جدیت دنبال شود.
وی به تدوین دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان اشاره و اظهار داشت: این برنامه در اولویت برنامههای فرهنگی و هنری حوزه هنری استان بوده است.
به گفته مرادی، برای تدوین این کتاب از توان و تجربه اساتید دانشگاهی و همچنین افراد شاغل در حوزه هنری کردستان استفاده میشود تا مجموعهای ماندگار تدوین شود.
رئیس حوزه هنری کردستان افزود: 110 عنوان کتاب در قالب این دانشنامه جامع تدوین و روانه بازار میشود.
مرادی با بیان اینکه تا پایان سالجاری 10 عنوان از این دانشنامه تدوین و رونمایی خواهد شد، افزود: تدوین دانشنامه فرهنگ و تمدن در کردستان اثر ماندگاری است که فرهنگ و داشتههای تاریخی و ارزشی کردستان را به نسلهای آینده منتقل میکند.
انتهای پیام/79009/ت40/
∎