به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود حجت الاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود در ششمین جلسه شورای اداری شاهرود با تاکید بر اینکه لازمه موفقیت در نظام اداری صبوری است گفت: پاسخ به توقعات مردم صبوری و سعه صدر می خواهد و اگر بخواهیم موفق باشیم باید اهل تحمل باشیم.
تکریم ارباب رجوع تنها در شعار خلاصه نشود
وی با بیان اینکه به فرمایش مقام معظم رهبری امام جمعه محور وحدت در شهرستان است اظهار کرد: در انجام این وظیفه همه مسئولان باید کمک کنند چرا که وحدت فقط برای مردم نیست، بلکه گروه های مختلف سیاسی، ادارات و مسئولان نیز باید وحدت آفرین باشند.
امام جمعه شاهرود با تاکید بر اینکه تکریم ارباب رجوع نباید تنها در یک شعار خلاصه شود افزود: حتی اگر در حل مشکل مردم با موانع قانونی روبرو می شود می توانید پاسخ منفی به ارباب رجوع را با اقناع و تکریم به آنها بدهید چرا که انجام برخی رفتارهای نادرست با مردم وحدت را خدشه دار می کند.
نماز جمعه محور وحدت و مسائل فرهنگی شهر است
امینی با اشاره به فرمایش دیگری از مقام معظم رهبری که فرموده اند "نماز جمعه قرارگاه فرهنگی است" بیان کرد: در جمهوری اسلامی هیچ اداره، نهاد و سازمانی را نداریم که فرهنگ در آن تعریف نشده باشد لذا ضروری است همه ادارات و نهادها بویژه اداراتی که وظیفه فرهنگی دارند در قرارگاه فرهنگی برای ساماندهی مسائل فرهنگی شهرستان کمک کنند.
وی با تاکید بر همکاری ادارات شهرستان در تکمیل مصلی نماز جمعه تصریح کرد: نماز جمعه محور وحدت و مسائل فرهنگی شهر است و مدیران نیز این مکان را نه تنها مکانی برای برپایی نماز جمعه بلکه محور وحدت دانسته و با نگاه فرهنگی، تربیتی و آموزشی به مکان برپایی نماز جمعه در تکمیل آن کمک کنند و با ساخت این مجموعه در صورت نیاز از آن برای انجام امورات فرهنگی و برپایی نمایشگاه های مختلف استفاده کنند.

تکریم ارباب رجوع و حفظ حرمت مردم وظایف اصلی همه مدیران است
سید محمدرضا هاشمی معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در زمینه های مختلف گفت: در حوزه اقتصادی ایجاد ثبات و آرامش در بازار اقتصادی کشور، افزایش صادرات نفت، فراهم کردم بستر سرمایه گذاری خارجی، در حوزه بین المللی و روابط خارجی به نتیجه رساندن مذاکرات و خنثی کردن نقشه ایران هراسی دشمنان و اینکه به دنبال انرژی صلح آمیز هسته ای هستیم و در حوزه بهداشتی اجرای طرح جامع بیمه سلامت و قرار گرفتن 9 میلیون خانوار کم درآمد کشور تحت پوشش بیمه همگانی از جمله اقدامات دولت در حوزه های اقتصادی، روابط خارجی و بین الملل و بهداشت و سلامت کشور است.
وی با اشاره به بهره برداری از 91 پروژه با اعتباری بالغ بر 47 میلیارد تومان در هفته دولت سالجاری در شهرستان شاهرود اظهار کرد: عملیات اجرایی 12 پروژه با اعتبار 75 میلیارد تومان نیز در هفته دولت آغاز شد.
فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با اشاره به رشد 11 درصدی اعتبارات و اجرای طرح ها نسبت به هفته دولت سال گذشته اظهار کرد: اولویت دولت تکمیل پروژه های نیمه تمام است و پروژه هایی که در هفته دولت بهره برداری از آن انجام شد از محل اعتبارات سال 94 است.
وی در ادامه صحبت های خود مردم داری، تکریم ارباب رجوع و حفظ حرمت مردم را از وظایف اصلی همه مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان برشمرد و بیان کرد: اولویت کاری ما مردم داری است چرا که بالاترین سرمایه نظام مردم هستند، اگر در حل مسائل مردم مشکلات قانونی وجود دارد قانون را نشکنید اما به نفع مردم تفسیر کنید و به دنبال تبصره ای باشید که مشکل مردم حل شود.

بسته بندی انگور و اسانس گیری گل محمدی به عنوان قطب شاهرود پیشنهاد شد
سرهنگ حمید دامغانی فرمانده سپاه ناحیه شاهرود نیز در این جلسه با اشاره به نقش سپاه در تحقق اقتصاد مقاومتی و ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی به بنگاه های زودبازده گفت: بسیج سازندگی سپاه ناحیه شاهرود در سال 94 مبلغ سه میلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات برای حمایت از بنگاه های زود بازده پرداخت کرد و در سالجاری نیز تا کنون مبلغ دو میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به شاهرود اختصاص پیدا کرده است که در صورت جذب این رقم افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه بخشی از تسهیلات اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج در سالجاری در قالب قطب تخصیص داده خواهد شد اظهار کرد: یکی از محصولات شاخص هر شهرستان به عنوان قطب تولید یا صنایع تبدیلی آن محصول در کشور معرفی خواهد شد.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود با اشاره به تخصیص 800 میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی به موضوع قطب در هر شهرستان افزود: در حوزه صنایع تبدیلی در کل کشور برای هر شهرستان مبلغ 800 میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است اما در شهرستان شاهرود پس از برگزاری جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور سردار فرجیان زاده معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج در شاهرود این رقم به دو میلیارد تومان افزایش یافت.
دامغانی بیان کرد: در نشست با کارشناسان مختلف شهرستان شاهرود در ابتدا بحث آبغوره و شیره انگور شاهرود به عنوان موضوع اصلی فعالیت قطب در نظر گرفته شد اما با احیا و بازگشایی مجدد کارخانه کنستانتره برای جلوگیری از موازی کاری سورتینگ و بسته بندی انگور به عنوان موضوع قطب در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به معضل کم آبی شهرستان شاهرود تصریح کرد: افزایش کشت زعفران، گل محمدی و گیاهان دارویی در این شهرستان باعث شده تا موضوع اسانس گیری از گیاهان دارویی و گل محمدی نیز به عنوان یکی دیگر از از موضوعات قطب شهرستان پیشنهاد شود.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود با بیان اینکه هنوز تعیین موضوع قطب شهرستان قطعی نشده است اعلام کرد: تا زمان انجام مکاتبات رسمی امکان تغییر موضوع قطب وجود دارد و کارشناسان می توانند هر محصول دیگری که به عنوان مزیت های شهرستان شاهرود است به عنوان موضوع قطب برای طرح در جلسات کارشناسی پیشنهاد و ارائه دهند.

هفته دفاع مقدس نقطه عطف انقلاب اسلامی است
سرهنگ کریم چشک جانشین قرارگاه علمیاتی لشکر 58 تکاور ذوالفقار شاهرود نیز در این جلسه با اشاره به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و ویژه برنامه های این هفته گفت: میزبانی برنامه های هفته دفاع مقدس در کل کشور هر سال به صورت دوره ای بین ارتش و سپاه جابجا می شود و میزبانی برنامه های امسال در سراسر کشور بر عهده ارتش است.
وی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس نقطه عطف انقلاب اسلامی ایران است اظهار کرد: هفته دفاع مقدس تنها متعلق به نظامیان نیست بلکه متعلق به همه آحاد کشور است و همه مسئولان وظیفه دارند در برگزاری هر چه بهتر برنامه های این هفته تلاش و همکاری لازم را داشته باشند.
"ما آماده ایم" شعار محوری هفته دفاع مقدس در سراسر کشور
جانشین قرارگاه علمیاتی لشکر 58 تکاور ذوالفقار با اشاره به ابلاغ شعار "ما آماده ایم" به کلیه نهادهای کشور به عنوان شعار محوری هفته دفاع مقدس در سالجاری افزود: برگزاری رژه نیروهای مسلح در شهر شاهرود و سمنان، غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا، حضور نظامیان با لباس فرم در نماز جمعه، پیاده روی خانوادگی در شاهرود، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری محفل انس با قرآن و تجلیل از سربازان نمونه از جمله برنامه های هفته دفاع مقدس در شاهرود است.
وی با اشاره به سالگرد عملیات ثامن الائمه در پنجم مهرماه بیان کرد: برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در شاهرود، تجلیل از 5 فرمانده شهید لشکر 58 تکاور ذوالفقار و بازنشستگان نیروهای مسلح و برگزاری یادواره های شهدا از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس در استان سمنان است.
انتهای پیام/رض