شناسهٔ خبر: 15018357 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج:

ایجاد 230 هزار فرصت شغلی توسط سازمان بسیج/ هرشهرستان می تواند یک قطب اقتصادی شود

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اهمیت حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری گفت: سازمان بسیج با ایجاد 230 هزار فرصت شغلی طی دو سال توانسته قدم شایسته ای در این زمینه بردارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود سردار سعید فرجیان زاده معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان بعد از ظهر سه شنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بسیج که در فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود برگزار شد با اشاره به ایجاد 230 هزار فرصت شغلی توسط بسیج طی دو سال در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب افزود: سازمان بسیج علیرغم این که ماموریت مستقیم در حوزه اقتصادی ندارد برای تحقق فرمایش رهبری از سال 91 با در اختیار گذاشتن تسهیلات وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شده است.

وی ضمن تاکید بر این مطلب که بسیج رقیب دستگاه های دولتی نیست بلکه همکار و همیار آنهاست و برای کمک به دستگاه های دولتی وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شده خاطر نشان کرد: توانستیم سال 92 با تعریف 12 عرصه برای حضور مردم و بسیجیان در بخش واحدهای کوچک خانگی ایفای نقش کرده و تا پایان سال 94 دو هزار تسهیلات بانکی با سود و بهره پایین به مردم واگذار کرد.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان با یادآوری این مطلب که تسهیلاتی بسیج به مردم در 14 عرصه موجب افزایش تولید در بخش های مختلف شد، تصریح کرد: ماهی های سردابی 7 درصد ماهی های گرمابی 17 درصد افزایش مرغ گوشتی 13 درصد شیر 10 درصد زعفران 25.5 درصد محصولات گلخانه ای 43 درصد قارچ خوراکی 29.5 درصد در کل کشور افزایش تولید داشته اند.

فرجیان زاده با اشاره به اینکه این این افزایش تولید با پرداخت تسهیلات از 5 تا 15 میلیون تومان صورت گرفته عنوان کرد: در پایان سال 94 به این نتیجه رسیدیم تنها تولید کافی نیست و باید چرخه توزیع و فراوری تولید هم مورد توجه قرار بگیرد به همین دلیل و با توجه به تاکیدات رهبری در خصوص توجه به صنایع کوچک تبدیلی این مسئله را مورد توجه و اهتمام قرار دادیم .

وی بیان داشت: از نیمه دوم سال 94 به ویژه در سال 95 تصمیم گرفتیم اگر بتوانیم با تکمیل زنجیره تولید به مصرف، تسهیلاتی را به این حوزه اختصاص دهیم تا کمک بیشتر به تولید کنندگان باشد.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان ضمن تاکید بر اینکه می توانیم و باید در هر شهرستان یک قطب اقتصادی ایجاد کنیم مثلا سوهان در قم، سرکه سیب در سمیرم ، گز در اصفهان و ... اظهار داشت: برای تحقق این مهم نیاز به تحقیق و مطالعه در هر شهر است تا بستر تولیدی که قابلیت تولیدی به عنوان قطب را دارد شناسایی کرده و صنایع تبدیلی را در خدمت این بخش قرار دهیم.

فرجیان زاده ظرفیت های شاهرود را به عنوان یک قطب اقتصادی مورد تاکید و توجه قرار داد و ابراز داشت: بسیج بنا به وظیفه خود در حوزه آموزش، مشاوره و تسهیلات به مردم و بسیجیان کمک و در حوزه صنایع تبدیلی متناسب به قطب بندی شهرستان خدمات لازم را اعطا می کند.

وی در ادامه بیان داشت: انتظار داریم همانطور که قرار گاه اقتصاد مقاومتی تشکیل و جلسات آن برقرا است، همه مسئولان کمک کنند تا در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل  برای به صحنه عمل رساندن این شعار کمک کنیم.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان از بانک ها خواست تسهیلات لازم را پرداخت کرده و سیر پرداخت را کوتاه تر کنند و گفت: انتظار دیگر ما، تمرکز بر روی موضوع قطب بندی، آموزش ها و مشاوره در جهت موضوع مشخص شده برای قطب اقتصادی است .

فرجیان زاده در بخش دیگری از سخنانش به انفجار خانه دولت و شهادت خدمتگزاران نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: رجایی و باهنر برای همه دوران نظام جهموری اسلامی دو خدمت گزار الگو و اسوه و همیشگی برای مسئولان نظام هستند، شهیدان گرانقدری که همه زندگی و روش و شیوه های آن ها الگویی برای همه دولتمردان در همه عرصه هاست .

وی اخلاق مدیریتی، ساده زیستی، مردم داری، ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار، دوری از اشرافیگری، نوع مدیریت و تعامل آن ها با مردم را تابلوهای درخشانی برای خدمتگزاران نظام دانست و خاطر نشان کرد: امیدواریم خدمتگزاران این تابلوها را مقابل خودداشته باشند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان تصریح کرد: امام به ما آموخت که در همه صحنه ها مردم می توانند پیشرفت های بزرگ برای کشور به ارمغان آورند و تهدیدات را از کشور دور و چالش های نظام را برطرف کنند می توان گفت تکیه بر مردم استراتژی اصلی امام در حل مشکلات نظام بود و با تکیه بر مردم انقلاب اسلامی پیروز ، جهاد سازندگی برای سازندگی کشور راه اندازی و پیروزی در دفاع مقدس محقق شد در نتیجه در همه صحنه ها اگر مردم وارد شوند و مسئولان زمینه ساز حضور مردم باشند موفق و زمینه های پیشرفت کشور محقق خواهد شد.

فرجیان زاده تاکید کرد: زمینه حضور مردم نه تنها در عرصه سیاسی که در عرصه های فرهنگی اجتماعی و اقتصادی نیز باید فراهم آورده شورد.

وی اقتصاد مقاومتی را اقتصاد مبتنی بر مردم خواند و عنوان کرد: اقتصادی که مردم محور آن و متکی بر ظرفیت ها و قابلیت های مردم است تکیه بر ظرفیت های درونی کشور دارد و می خواهد همه مردم حضور داشته باشند مقاومتی است.

فرمانده سپاه شاهرود نیز ضمن تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی و خوب ارزیابی کردن طرح قطب اقتصادی ابراز داشت: انگور برند شاهرود است ولی کنسانتره آن محصول درجه دو و سه است که در حال حاضر تولید می شود و باید وارد فورتینگ و بسته بندی این محصول در شهرستان شویم.

سرهنگ حمید دامغانی با اشاره به مشکل کم آبی در شاهرود تاکید کرد: برای این که در چند سال آینده به مشکل کم آبی در بخش کشاورزی بر نخوریم باید محصولات مقاوم در برابر خشکی مانند زعفران، گیاهان دارویی و گل محمدی را کشت کنیم.

انتهای پیام/رض