به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، علی محمدی ظهر امروز در جلسه حمایت از صنایع تبدیلی شهرستان لنده بیان داشت: اقتصاد مقاومتی یکی از عرصههای شکوفایی اقتصاد کشور بوده که در چند سال اخیر به عنوان یک دغدغه مهم از سوی رهبری مطرح شده است.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان گوهربار خود نسبت به اهمیت و جایگاه اقتصاد مقاومتی اشاره داشتند و زوایای مختلف این مهم را برای مردم و مسؤولان بیان فرمودند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده تصریح کرد: ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی و توجه به توان داخلی یکی از مهمترین عرصههایی است که میتواند در کاهش مشکلات اقتصادی کشور مؤثر باشد.
محمدی به تلاش سپاه و بسیج برای ترویج روحیه جهادی و اقتصاد مقاومتی در سطح کشور اشاره و افزود: بسیج سازندگی تا به امروز تلاشهای زیادی در خصوص برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی در سطح شهرستان داشته و توانسته موفقیتهای قابل قبولی را در کارنامه خود ثبت کند.
وی خاطرنشان کرد: تا به امروز بیش از یکهزار نفر در کلاسهای آموزش مهارتی بسیج سازندگی ناحیه لنده شرکت و از مزایای طرحهای اقتصاد مقاومتی استفاده کردهاند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده ادامه داد: در ارتباط با راهاندازی قطب صنایع تبدیلی شهرستان لنده پتانسیل و ظرفیت خوبی در حوزه زنبورداری و گیاهان دارویی داشته که در این زمینه برنامهها و تسهیلات متفاوتی طی دو سال گذشته انجام گرفته است.
محمدی گفت: جذب بیش از 30 میلیارد ریال در حوزه اقتصاد مقاومتی و ارائه تسهیلات اشتغالزایی در شهرستان از جمله برنامههای بسیج سازندگی در ناحیه لنده است.
وی افزود: در حوزه حمایت از صنایع تبدیلی شهرستان، یکی از پروژههایی که در مجمع بسیج شهرستان و استان به تصویب رسیده حمایت از قطب و صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی و به لیمو بوده است.
محمدی خاطرنشان کرد: بیش از یک میلیارد ریال اعتبار برای راهاندازی صنایع تبدیلی شهرستان لنده از طریق بسیج سازندگی اختصاص یافته که امیدواریم با بهرهبرداری از این مهم در شهرستان شاهد سرمایهگذاری و رشد و توسعه اقتصادی شهرستان باشیم.
انتهای پیام/82013/ت40
∎