شناسهٔ خبر: 15023803 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

توسعه صنایع سلولزی در گیلان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: با توجه به شناخت از ظرفیت‌های موجود و انجام برنامه‌ریزی مناسب حرکت مطلوبی به‌منظور توسعه صنایع سلولزی در گیلان آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا،«علی منتظری» با اشاره به مزیت‌ها و ظرفیت‌های گیلان در زمینه توسعه فعالیت صنایع سلولزی گفت: ظرفیت‌های خوبی در تولید ام.دی.اف و اچ.دی.اف در استان وجود دارد

وی به وجود مواد اولیه صنایع سلولزی در گیلان اشاره کرد و افزود: نزدیکی به مرزهای شمالی که مهم‌ترین مبادی واردات چوب به کشور هستند، از مزیت‌های گیلان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان این‌که وجود کارخانه‌های تولید محصولات سلولزی این استان را از مستعدترین استان‌ها برای تبدیل شدن به قطب تولید این محصولات در کشور کرده است، افزود: با توجه به شناخت از ظرفیت‌های موجود و انجام برنامه‌ریزی مناسب حرکت مطلوبی به‌منظور توسعه صنایع سلولزی در گیلان آغاز شده است.

منتظری از افزایش تولید محصولات سلولزی سالانه یک‌میلیون متر مکعب در گیلان خبر داد و گفت: آغاز فعالیت واحدهای تولیدی ام.دی.اف و اچ.دی.اف موجب کسب رتبه برتر این استان در کشور شده و اکنون به‌عنوان قطب تولید این محصولات در کشور مطرح هستیم.

وی به اجرای نهضت زراعت چوب در گیلان از سال 94 اشاره کرد و گفت: طبق توافق منعقد شده بین کارخانه‌های تولید محصولات سلولزی و کشاورزان، هزاران اصله نهال در 10 شهرستان گیلان کاشته شده تا بخشی از نیاز این صنایع در استان برطرف شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: