شناسهٔ خبر: 15005946 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در جلسه قم‌پژوهی قم مطرح شد

بررسی نقش فرمانداری قم در کنترل ریزگردها و دیگر آلاینده‌های شهر قم

جلسه قم‌پژوهی با عنوان نقش فرمانداری قم در کنترل ریزگردها و دیگر آلاینده‌های شهر قم با حضور رضا سیار فرماندار قم و مسؤولان مربوطه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در جلسه قم‌پژوهی که سه‌شنبه‌شب در مجتمع طلوع مهر برگزار شد، راهکارهای کنترل ریزگردها با توسعه فضای سبز شهر قم و وضعیت حق آبه‌ها با حضور رضا سیار فرماندار قم بررسی شد.

یکی از اعضای بنیاد قم‌پژوهی با اشاره به قلع و قمع ذوب کوره‌های سرب گفت: کوره‌های سربی که در قم ایجاد می‌شود به علت کم هزینه بودند به راحتی راه اندازی می‌شوند از این رو باید علت‌ها به صورت ریشه‌ای شناسایی شوند تا از راه اندازی مجدد آنها جلوگیری شود.
عباس جعفری افزود: دسترسی این افراد باید به مواد اولیه قطع شود در غیر این صورت به علت فراهم بودند شرایط و نیاز جامعه به فعالیت خویش مشغول خواهند بود.
دانشجوی دکتری محیط زیست ادامه داد: ام‌القرای جهان اسلام به عنوان بهترین ذوب کننده سرب شناخته شده است از این رو از کشورهای زیادی سرب به صورت موقت وارد استان می‌شود از این رو باید جلوی ورود این مواد به استان قم گرفته شود و نقش مدیران استانی در این حوزه تاثیر گذار است.
وی خاطرنشان کرد: سرب و صنایع آلاینده باید ریشه‌یابی شود که چگونه به دست این افراد می‌رسد از این رو باید شورای عالی تشکیل شود و به ارائه راهکار بپردازد.
در این مراسم عباس فرساد شاعر و طنزپرداز قمی شعری در خصوص افزایش ریزگردها و آلاینده‌ها در استان قرائت کرد و مورد تشویق اعضا قرار گرفت.
همچنین همزمان با سالروز تولد عباس فرساد، این شاعر قمی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانداری قم مورد تقدیر قرار گرفت.
انتهای پیام/2258/ذ20

برچسب‌ها: