شناسهٔ خبر: 71283101 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خدمت رسانی آتش نشانان اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از استقرار ۶۰ نیروی آتش‌نشان در ۱۵ نقطه از مسیر راهپیمایی تا پایان مراسم خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، کورش سبزعلی ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز دوشادوش دیگر سازمان‌های امدادی و خدمات رسان در مسیر راهپیمایی روز بزرگ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ آماده خدمت رسانی و امداد رسانی به راهپیمایان است.

وی افزود:  علاوه بر آماده‌باش کامل ۶۰ آتش نشانان و تجهیزات کامل آتش نشانی،۱۳ خودروی اطفاء و امداد و نجات،۴ فروند قایق و ۲فروند جت اسکی از ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۲۲ بهمن سال جاری در ۱۵ نقطه از میدان مولوی (سه گوش) تا چهارراه آبادان (سلمان فارسی) و مسیر‌های منتهی مستقر و آماده ارائه خدمات و تأمین ایمنی شهروندان و راهپیمایان عزیز خواهند بود.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز  با اشاره به اینکه تعدادی از آتش نشانان غیر شیفت نیز در روز بزرگ ۲۲ بهمن، همپای راهپیمایان در مراسم راهپیمایی یوم اله ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند، بیان  کرد: از شهروندان و راهپیمایان عزیز خواهشمندیم که در صورت بروز هرگونه حادثه ضمن حفظ خونسردی، بلافاصله با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند تا آتش نشانان از نزدیک‌ترین نقطه خود را به محل حادثه برسانند و امدادرسانی را انجام دهند.