به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، علی آقاجان نیا معلم افزود: نواقص ساختاری و تخلف بهداشتی در تولید فرآورده های خام دامی دلایل اصلی پلمپ این مرکز بسته بندی گوشت بود.
وی در ادامه گفت: پیرو بازدید کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از یک واحد بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و محرز شدن نواقص فنی ،بهداشتی و تذکرات بهداشتی متعدد، این واحد با اخذ دستور قضایی تا زمان رفع نواقص پلمپ شد.
آقاجان نیا معلم اظهار کرد: این واحد تا رفع کامل نواقص فنی بهداشتی فعالیت نخواهد داشت و تولید هر نوع فرآورده ی خام دامی تازه و منجمد منوط به رفع نواقص فنی و بهداشتی بوده است.
وی در پایان به نظارت کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان البرز بر محصولات تولیدی در تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اشاره کرد و افزود:با هر گونه تخلف بهداشتی که سلامت شهروندان را به مخاطره اندازد برخورد قاطع به عمل خواهد آمد.
استان قزوین دارای 25واحد مرغ مادر گوشتی به ظرفیت یک میلیون و 535هزارو 500قطعه، چهار واحد مرغ مادر تخمگذار به ظرفیت 620هزارو 500قطعه ، 682واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 13میلیون و 33هزارو 960قطعه ، 59واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت هفت میلیون و 509هزارو 400قطعه ، یک واحد اجداد گوشتی به ظرفیت 105هزار قطعه ، دو واحد اجداد تخمگذار به ظرفیت 21هزارو 660قطعه ، 16واحد پرورش پولت به ظرفیت سه میلیون و 932هزارو 19قطعه است.
استان قزوین همچنین دارای 149 دامپزشک، 19کارشناس وشش کارشناس ارشد و 103 کاردان دامپزشکی می باشد.
7390/ 6128
یک واحد بسته بندی گوشت در شهرستان البرز پلمپ شد
قزوین - ایرنا - رئیس اداره دامپزشکی شهرستان البرز از پلمپ یک واحد بسته بندی گوشت و مرغ به دلیل رعایت نکردن ضوابط بهداشتی خبر داد.
صاحبخبر -