به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، آدینه محمد سویدانلویی عصر امروز به خبرنگاران اظهار کرد: امروز صنایعدستی استان خراسان شمالی فاقد برند سازی موردنیاز برای توسعه این بخش است.
وی افزود: برند سازی یکی از مهمترین مؤلفه تا برای فروش و عرضه صنایعدستی بوده که اکنون برخی از استانهای کشور از این ظرفیت برای فروش صنایعدستی استفاده میکنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی همچنین تجارت الکترونیک را یکی از نیازهای اساسی بخش صنایعدستی استان اعلام کرد.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد واحدهای بزرگ تولید صنایعدستی در استان گفت: با اینوجود ما از وجود حتی یک واحد بزرگ تولید صنایعدستی در استان بیبهره بوده که لازم است تا توسط بخش خصوصی ایجاد شود.
سویدانلویی وجود 51 رشته صنایعدستی در استان خراسان شمالی را برشمرد و تصریح کرد: بسیاری از این صنایع مهر اصالت ملی دریافت کردهاند.
وی احیا برخی از صنایعدستی منسوخشده را از اقدامات میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی در سالهای اخیر برشمرد.
به گفته وی مسگری ازجمله صنایعی بوده که با حمایت این اداره کل احیاشده و اکنون چند واحد تولید مس گری در استان فعالیت دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی حضور فعالان صنایعدستی استان در نمایشگاههای سراسری استانهای کشور را از اقدامات این اداره کل برشمرد.
وی ارائه تسهیلات به فعالان صنایعدستی استان را هم برشمرد و تصریح کرد: میزان تسهیلات ارائهشده در این بخش در سالهای اخیر نسبت به گذشته کمسابقه است.
سویدانلویی همچنین صادرات صنایعدستی استان به خارج از کشور را هم برشمرد و بیان داشت: 664 هزار دلار صادرات صنایعدستی استان را در سال گذشته داشتیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان اینکه برنامههای خوبی هم برای صادرات صنایعدستی برای امسال در نظر داریم، خاطرنشان کرد: برای توسعه صنایعدستی استان باید به تجارت الکترونیک و برند سازی صنایعدستی خراسان شمالی هم توجه شود که این موضوع در برنامه کاری است.
انتهای پیام/63002/ر30/
∎