شناسهٔ خبر: 14961179 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سازمان ملی استاندارد ایران هشدار داد:

مردم از خرید مواد غذایی بسته بندی شده دارای جوایز خودداری کنند

بجنورد- ایرنا- سازمان ملی استاندارد ایران با اعلام هشدار نسبت به خرید مواد غذایی بسته بندی شده دارای جوایز تصریح کرد: قراردادن جوایز در داخل بسته های حاوی فرآورده های غذایی موجب فسادپذیری بیشتر فرآورده خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، به تازگی مشاهده می شود که برخی واحدهای تولیدی، اشیاء خارجی (مانند جوایز) را در کنار و یا داخل برخی فرآورده های غذایی بسته بندی شده قرار می دهند.
براساس این گزارش ، چنانچه مواد اولیه مورد مصرف در تولید این محصولات، شرایط بهداشتی و نگهداری نامطلوب آنها و همچنین امکان عبور نور خورشید از بسته بندی مواد غذایی وجود داشته باشد، موجب فساد بیشتر آن فرآورده ها می شود.
لذا به منظور رعایت نکات بهداشتی، همچنین به دلیل جلوگیری از آلودگی میکروبی و حفظ سلامت مصرف کننده، از هموطنان درخواست می شود از خرید این قبیل فرآورده ها خودداری و در صورت مشاهده این قبیل فرآورده ها مراتب را از طریق تلفن گویای 1517 و یا پایگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی www.isiri.org سامانه رسیدگی به شکایات، اعلام کنند، تا اقدام قانونی لازم به عمل آید.

71841744