دکتر حسن زاده در ادامه گفت: درصد بالایی از محصولات آرایشی و بهداشتی موجود در سطح عرضه قاچاق هستند و میزان بالایی از این سهم را محصولات تقلبی تشکیل می دهند. محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز به دلیل نامشخص بودن منبع تولیدکننده، مواد اولیه مصرفی، شرایط نگه داری و حمل و نقل و ورود به کشور مورد تأیید سازمان غذا و دارو نمی باشند و احتمال ایجاد انواع آسیب های پوستی و مخاطرات سلامتی در مصرف این فرآورده ها بالاست.
معاون غذا و دارو از برچسب اصالت و سلامت کالا به عنوان ابزاری برای کنترل اصالت محصولات سلامت محور نام برد و گفت: این برچسب هابه مصرف کننده امکان بررسی مجوزهای بهداشتی محصولی که خریداری می کنند، را می دهد. وی همچنین به حجم بالای مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی و پایین آمدن سن مصرف این فرآورده ها به عنوان آسیب های اجتماعی اشاره کرد و بر لزوم فرهنگ سازی و آموزش عمومی به منظور کاهش تقاضا و درنتیجه کاهش قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی تأکید کرد.
دکترحسن زاده در ادامه گفت:کمیسیون مرکزی نظارت و هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان کردستان دارای کارگروه هایی است که کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور با حضور نمایندگان ارگان های ذی ربط فعال می باشد. گشت های مشترک این کارگروه به صورت مستمر از مراکز عرضه و پخش محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید می کنند و فرآورده های قاچاق و غیر مجاز ضبط و برای کارشناسی مجدد تحویل سازمان اموال تملیکی می شوند.