مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذ و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " از نظارت های جدی این اداره کل در سطح عرضه بر فرآورده ای غذایی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.
دکتر بهروز جنت با بیان اینکه علاوه بر افزایش نظارتها که به عنوان مهمترین اهداف اداره کل تهیین شده است سیاست گذاریهای دیگری نیز انجام شده است اظهار داشت: کاهش نمک مصرفی، کاهش کالری دریافتی از قندهای ساده و کاهش اسید چرب ترانس در روغن ها و مواد غذایی از فعلیت ها و برنامه های مهم این اداره می باشد که برخی از این اقدامات به اتمام رسیده است.
این مقام مسئول ادامه داد: طراحی چراغ راهنمای تغذیه که با همکاری تنگاتنگ صنعت صورت پذیرفت نقش مهمی در فرهنگ سازی و آگاه بخشی عمومی ایفا کرد.
وی در پایان گفت: برنامه های مهم دیگری در زمینه های مختلف فرهنگ سازی مصرف مواد غذایی در دستور کار قرار دارد که به زودی و در راستای ارتقاء سلامت جامعه انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما