این شبکه خبری روز شنبه گفت: این نامه به امضای افرادی همچون نوآم چامسکی، اولیور استون، کارگردان و نویسنده آمریکایی، 'استفان فرای' (Stephen Fry) نویسنده انگلیسی، 'نائومی کلاین' (Naomi Klein) روزنامه نگار و کنشگر کانادایی و 'تام مورلو' (Tom Morello) موسیقیدان و کنشگر سیاسی آمریکایی رسیده است.
بنابراین گزارش دراین نامه آمده است: ما نگران انگیزه سیاسی استیضاح رئیس جمهوری برزیل که دولت موقتِ غیر منتخب را برسرکار آورده است، می باشیم.
این افراد تاکید کرده اند: مبنای قانونی استیضاحی که هم اکنون در جریان است بطور گسترده ای سوال برانگیز بوده و شواهد متقاعد کننده ای وجود دارد که نشان می دهد مجریان کارزار استیضاح سعی دارند تا رئیس جمهوری (دیلما روسف) را به منظور توقف تحقیقات فسادی که خود در آن دخیل هستند، از کار برکنار کنند.
راشاتودی گزارش داد: در بخشی از این نامه دولت موقت 'میشل تمر' در مواردی همچون حقوق بشر و برابری انسان ها مورد انتقاد قرار گرفته است.
بنابراین گزارش، امضا کنندگان نامه همچنین از برکناری وزیرانی که دارای تنوع جنسیتی و فرهنگی بوده اند، ابراز تاسف کرده و نوشته اند: دولت موقت اکنون وزیران مرد و سفید پوست را جایگزین آنان کرده است.
امضا کنندگان این نامه برزیل را کشوری با هویت نژادی رنگین پوست توصیف کرده اند که اکنون با جایگزین شدن وزیران مرد سفید پوست به فرهنگ این کشور نیز خدشه وارد شده است.
راشاتودی افزود: تمامی امضا کنندگان این نامه تاکید دارند که استیضاح روسف تاثیر منفی زیادی در سراسر آمریکای لاتین خواهد گذاشت.
دراین نامه آمده است: از آنجایی که برزیل پنجمین کشور پرجمعیت جهان به شمار می رود، چنین اتفاقاتی برای تمامی کسانی که به برابری و حقوق مدنی اهمیت می دهند، مساله بسیار مهمی تلقی می شود.
به گزارش ایرنا، جلسه استیضاح روسف که وارد دومین روز خود شده، از 25 ماه اوت برابر با چهارم شهریور ماه آغاز شده است و تا پنج روز ادامه می یابد.
سنای برزیل درمورخ 20 مردادماه در رای گیری جهت برگزاری جلسه استیضاح روسف؛ از مجموع 81 عضو سنا، 59 نماینده به استیضاح و 21 نفر نیز علیه آن رای دادند.
پیشتر سنای برزیل درمورخ 23 اردیبهشت ماه و پس از تصویب مجلس نمایندگان این کشور در مورخ 29 فروردین ماه، ریاست جمهوری دیلما روسف را برای استیضاح، به حالت تعلیق درآورد.
در پی این اقدام سنای برزیل، میشل تمر معاون سابق روسف در 23 اردیبهشت ماه به جای وی منصب ریاست جمهوری برزیل را بطور موقت دراختیار گرفت.
مخالفان دولت روسف، وی را به فساد مالی از جمله پنهان کاری در مورد کسری بودجه در جریان انتخابات ریاست جمهوری 2014 متهم می کنند. روسف همچنین متهم است که در موارد دیگری از فساد مالی دخالت داشته که از جمله این اتهامات، تامین هزینه های کارزار انتخاباتی وی از سوی شرکت نفتی 'پترو پراز' در سال های 2010 و 2014 میلادی است.
روسف بارها طرح استیضاح خود را 'کودتا' و 'میشل تمر' رئیس جمهوری موقت را 'سردسته توطئه گران' خوانده است.
اروپام **1302**1517
راشاتودی: تعدادی از شخصیت های فرهنگی استیضاح روسف را محکوم کردند
تهران – ایرنا – شبکه خبری روسی 'راشاتودی' گزارش داد: نوآم چامسکی به همراه 22 چهره فرهنگی و هنری و کنشگران سیاسی، درنامه ای استیضاح 'دیلما روسف' رئیس جمهوری تعلیق شده برزیل را محکوم کردند.
صاحبخبر -