شناسهٔ خبر: 14952692 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسؤول روابط عمومی سپاه فتح خبر داد

دستگیری منتشرکنندگان تصاویر و فیلم‌های غیراخلاقی در فضای مجازی در کهگیلویه و بویراحمد

مسؤول روابط عمومی سپاه فتح از دستگیری اعضای چند گروه منتشرکننده تصاویر و فیلم‌های غیراخلاقی در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ پاسدار سید صداقت رضایی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: با رصد کارشناسان حوزه امنیت اخلاقی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد که از یک سال پیش صورت گرفته بود چند گروه در فضای اجتماعی که عکس‌ها و فیلم‌های غیراخلاقی منتشر می‌کردند رصد و شناسایی شدند.

وی گفت: همچنین در برخی از این گروه‌ها که تعداد 22 نفر آن‌ها شناسایی شدند به مقدسات و ارزش‌ها دینی و اسلامی نیز توهین می‌شد.

این مسؤول در پاسخ به این سؤال که آیا این گروه‌ها به صورت سازماندهی شده اقدام به چنین کارهایی می‌کردند، افزود: تعداد چند گروه از این تعداد گروه به صورت سازماندهی شده اقدام به این فعالیت‌ها می‌کردند.

وی گفت: این گروه‌ها در فضای تلگرام و وات‌ساپ اقدام به بارگذاری چنین تصاویر و فیلم‌هایی می‌کردند که با همکاری دستگاه قضایی و حکم قضایی این تعداد افراد در این چند گروه‌ دستگیر شدند.

انتهای پیام/2571/ج10/

برچسب‌ها: