به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فاطمه اشدری افزود: زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر در قزوین مهیا نشده است، در نتیجه در صورتی می توان جغرافیای مکانی را بر جغرافیای گردشگری تبدیل کرد، که این زیرساخت مهیا شود.
وی با اشاره به تنوع اقلیمی شهر قزوین و تاریخ پرافتخار این شهر و ظرفیت آن در جذب گردشگر تصریح کرد: وجود آثار تاریخی، فرهنگی، اماکن زیارتی و مذهبی و مناطق طبیعی قزوین می تواند در جذب گردشگران بی شمار و معرفی این منطقه در ابعاد داخلی و خارجی نقش مهمی را ایفا نماید.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: بسیاری از صاحب نظران بر این باورند که می بایست میان جاذبه های گردشگری بالفعل و بالقوه تفاوت قائل شد، به عبارت دیگر هر جاذبه توریستی نمی تواند موجب جذب گردشگران شود تا زمانی که زیر ساخت لای لازم برای معرفی و بهره برداری از آن فراهم گردد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: در صنعت گردشگری زمانی یک جاذبه تاریخی، فرهنگی به یک جاذبه گردشگری تبدیل می شود که این جاذبه از نظر گردشگری توسعه یافته باشد.
اشدری ضمن اعلام راه های بالفعل کردن جاذبه های گردشگری در قزوین ادامه داد: تامین و تکمیل زیر ساخت های گردشگری در قزوین از جمله راههای تبدیل این پتانسیل بالقوه به بالفعل است.
این مسئول شهر قزوین در خاتمه را دارای جاذبه های متنوع و منحصر به فرد فرهنگی، تاریخی و طبیعی دانست و افزود: هنوز امکانات لازم برای قابل بهره برداری کردن این پدیده ها در قزوین فراهم نشده و ضمن همکاری تمامی دستگاه های دولتی در مسیر رفع موانع موجود می بایست اطلاع رسانی لازم پیرامون معرفی بیش از پیش این جاذبه ها در ابعاد داخلی و بین المللی صورت پذیرد.
7389/ 6128
عضو شورای اسلامی شهر
جغرافیای مکانی قزوین بر گردشگری منطبق نیست
قزوین- ایرنا- رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: هر نقطه از کره زمین ظرفیت جذب گردشگر را دارد، ولی زمینه ساز آن انطباق جغرافیای گردشگری بر جغرافیای مکانی آن منطقه باید باشد.
صاحبخبر -