شناسهٔ خبر: 14927107 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در هفته ای که گذشت/ از کشف130 هزارلیتر سوخت قاچاق در چابهار تا ضبط دامهای قاچاق پاکستانی

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت 20میلیارد ریالی عامل قاچاق دام از پاکستان به کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، مهمترین اخبار سازمان تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در هفته ای که گذشت به شرح زیر است:

بیست و هفت نفر شتر قاچاق در چابهارضبط شد

رئیس اداره تعزیرات حکومتی چابهار د این رابطه گفت: مأموران گردان مرزی نگور در حین گشت زنی، ۲۷ نفر شتر بدون صاحب را مشاهده کردند که با توجه به غیر بومی بودن دام ها، پرونده ای در این زمینه تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

محمود میرشکار افزود : پس از آغاز رسیدگی به پرونده توسط شعبه ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی چابهار، اقدامات زیادی برای شناسایی مالک شترها انجام شد اما نتیجه ای در بر نداشت.

وی اظهار نمود: درنهایت شعبه با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و با استناد به آیین نحوه رسیدگی به پرونده های موضوع اصل ۴۹ قانون اساسی و تبصره ۱ ماده ۵۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز حکم ضبط شترها به نفع ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) را صادر کرد.

کشف 130هزار لیتر سوخت قاچاق

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان از قاچاق نفتگاز توسط سرنشینان یک فروند لنج در شهرستان چابهار خبر داد و گفت: اداره اطلاعات شهرستان چابهار در گزارشی به تعزیرات حکومتی به فروش غیر قانونی مقدار 130 هزار لیتر سوخت قاچاق توسط یک فروند لنج در آبهای دریای عمان اشاره نمود که با شکایت گمرک و با توجه به صلاحیت تعزیرات حکومتی در این خصوص پرونده ای تشکیل و رسیدگی به آن در شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان چابهار آغاز شد.

سید مرتضی مدنی فدکی بیان داشت: در خصوص این پرونده 3 متهم دستگیر و با تحقیق و مستندات اولیه و همچنین اقرار یکی از متهمین محرز گردید که مقدار 130 هزار لیتر سوخت لنج با توجه به اینکه مقصد کشورهای کویت و عراق بوده است با تغییرمسیر به سمت کشور پاکستان به یک فروند لنج پاکستانی فروخته شده است.

وی بیان داشت: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی اوراق پرونده و با توجه به محرز شدن قاچاق سوخت و اتلاف کالای فوق دو نفر از متهمین را به جهت مباشرت در قاچاق جمعاً به پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 186 میلیون ریال و از حیث اتلاف سوخت نیز جمعاً به مبلغ 1 میلیارد و 592 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم نمود.

مدنی فدکی در خصوص متهم ردیف سوم نیز اعلام داشت: با توجه به اینکه وی هیچگونه دخالتی در امر قاچاق نداشته است قرار منع تعقیب صادر شد.

تعزیر قاچاقچی سوخت در سراوان

رئیس شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز اداره تعزیرات حکومتی شهرستان سراوان گفت: راننده یکدستگاه نفتکش که اقدام به جابجایی سوخت قاچاق از مسیر سراوان به سیب سوران بدون مدارک و بصورت غیرقانونی می نموده توسط مأمورین پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالادر پسکوه سراوان شناسایی که در بازرسی از خودروی وی مقدار 12 هزار لیتر نفتگاز کشف شد.

موسی عباس زاده محمودی بیان داشت: پس از توقیف خودرو و دستگیری متخلف پرونده جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی سراوان ارسال گردید و رسیدگی به پرونده در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز این شهرستان آغاز شد.

وی بیان داشت: با شروع رسیدگی و بررسی اوراق و محتویات پرونده و پس ازاخذ آخرین دفاعیات متهم شعبه اقدام به صدور رأی مبنی بر محکومیت متخلف به میزان بیش از 167 میلیون ریال جزای نقدی و ضبط سوختهای مکشوفه به نفع دولت نمود.

محکومیت 78 میلیونی ریالی برای قاچاقچی کالا

رئیس شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان گفت: رانندگان دو دستگاه خودروی وانت که اقدام به جابجایی کالای قاچاق از مسیر چابهار به زاهدان بدون مدارک و بصورت غیرقانونی می کرد در ورودی شهرتوسط مأمورین پلیس آگاهی مدیریت مبارزه با قاچاق کالاشناسایی که در بازرسی از خودروها تعداد6 حلقه لاستیک خودروی سنگین و تعداد بیش از 2000 قطعه لوازم تزینی از آنان کشف شد.

حسن حاجی نژاد بیان داشت: پس از توقیف خودرو ها و دستگیری متخلفین پرونده جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارسال گردید و رسیدگی به پرونده در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان آغاز گشت.

وی بیان داشت: با شروع رسیدگی و بررسی اوراق و محتویات پرونده و پس ازاخذ آخرین دفاعیات متهمین شعبه اقدام به صدور رأی مبنی بر محکومیت متخلفین به میزان 78 میلیون ریال جزای نقدی و ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت کرد.

قاچاقچی 575 رأس دام20 میلیارد محکوم شد

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت 20میلیارد ریالی عامل قاچاق دام از پاکستان به کشور خبر داد.

سید عبدالمجید اجتهادی گفت: درپی ارجاع پرونده قاچاق دام از سوی وزارت اطلاعات به تعزیرات استان سیستان و بلوچستان پرونده در جریان رسیدگی در شعبه بدوی قرار گرفت.

وی افزود: متهم پرونده اقدام به ورود غیرقانونی 575 راس دام از پاکستان به داخل کشور کرده بود که با پیگیری‌های وزارت اطلاعات، نسبت به شناسایی وی اقدامات لازم صورت گرفت.

به گفته مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی، شعبه بدوی با توجه به شواهد و قرائن موجود در پرونده رای به محکومیتی بالغ بر 20 میلیارد ریال داد که رای صادره قطعی و لازم الاجراست، همچنین تمام دام قاچاق به نفع دولت ضبط شد.

انتهای پیام/م