شناسهٔ خبر: 14925906 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فارس گزارش می‌دهد

خداحافظی فرماندار قروه با مردم شهرستان/ خدمت به مردم در پرتو ولایت و رهبری ثمربخش است

پنجمین روز از هفته دولت مصادف با خداحافظی فرماندار قروه با مردم این شهرستان بود؛ خداحافظی که تمام آن در یک جمله معنا گرفت و ثمربخشی خدمت به مردم در پرتو اطاعت از ولی فقیه و رهبری خلاصه شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، زمزمه‌های رفتن یکی از خدمتگزاران مردم از عرصه تلاش و خدمت چندین روزی می‌شد که بر سر زبان‌ها بود و واکنش هایی مختلفی نسبت به آن وجود داشت که البته مهم‌ترین آن، عدم رضایت عامه مردم از این تغییر بود.

فرماندار قروه که مخاطب اصلی این جابه جایی بود، امروز در مراسم بزرگداشت هفته دولت با خداحافظی از مردم به این زمزمه‌ها پایان داد و حرف پایان خدمت این خدمتگزار رنگ واقعیت گرفت تا مردم این شهرستان در انتظار فرمانداری جدید باشند.

شعبان سپهر در این مراسم که در مسجد جامع قروه برگزار شد، با طلب حلالیت از مردم و عذرخواهی از قصور در خدمت، از مردم این شهرستان خواست تا برایش دعا کنند و این اعتقاد به دعای خیر مردم، همان رمز موفقیت مسؤولانی است که می‌خواهند کار و تلاش و خدمت خود را با آن بیمه کنند.

وی در ادامه از امر اطلاع‌رسانی از خدمات دولت به مردم در روزهای آخر خدمت خود غفلت نکرد و با اشاره به طرح‌های قابل افتتاح در شهرستان در هفته دولت اظهار داشت: در این هفته 41 طرح عمرانی با بیش از 128 میلیارد ریال اعتبار در قروه بهره‌برداری شده و یا خواهد شد که نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این شهرستان دارد.

به گفته فرماندار قروه، 15 مسکن مددجویی، 14 طرح کشاورزی، 5 طرح عمران شهری در قروه، دو طرح بنیاد مسکن، یک طرح عمران شهری در دلبران، دو طرح گازرسانی، دو طرح کلنگ‌زنی مرکز فوریت های پزشکی طرح‌هایی است که به میمنت هفته دولت، مردم شهرستان از آن برخوردار می‌شوند.

سپهر با اشاره به مهم‌ترین طرح قابل افتتاح در قروه به عنوان طرحی که چشم انداز شرقی کردستان محسوب می‌شود، گفت: ساماندهی بلوار غدیر قروه اقدامی مهم بود که با 80 میلیارد ریال اعتبار توسط شهرداری به اجرا درآمد.

فرماندار قروه در بخش دیگری از سخنان خود به وجه تمایز نظام جمهوری اسلامی در مقایسه با دیگر نظام های دنیا پرداخت و افزود: نظام اسلامی ما نظامی برآمده از متن و بطن مردم و استوار بر پایه اعتقادی و باورهای دینی آنان است که الگویی بی‌نظیر را در اداره حکومت به مردم جهان عرضه کرده است.

سپهر با بیان اینکه ملت ایران به سبب وجود چنین نظامی همواره به خود می بالند، اظهار داشت: مردم ایران برای دوام و قوام چنین نظامی از عزیزترین افراد خود گذشتند تا نهال جمهوری اسلامی امروز به درختی تنومند بدل شود که سایه سار آن نه تنها بر سر ملت ایران که بر سر تمامی ملت‌های مظلوم و آزاده دنیا گسترده شود.

وی شکل‌گیری و پیروزی نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف را وابسته به دو عامل رهبری حکیمانه امام راحل و تداوم آن توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری و نیز اعتقاد و باور مردم بر اصل وحدت کلمه اعلام کرد و گفت: در فرهنگ اسلامی و انقلابی ما پس از اسلام، جایگاه رفیع ولایت فقیه و روحانیت همواره از ارزش و اهمیت خاصی برخوردار بوده است.

به گفته فرماندار قروه، در تاریخ مشحون از افتخار ایران اسلامی، در هر عرصه و برهه ای که ملت به پدری دلسوز و مهربان احتیاج داشته، این روحانیت بوده که با پذیرفتن خطرات به جان خود در مواقع حساس مردم را از گلوگاه های تاریخی عبور داده است.

وی قرارگرفتن ولی فقیه جامع‌الشرایط در راس ساختار حکومت اسلامی را موجب اقتدار و افتخار نظام اسلامی دانست و گفت: تقوا، زهد و خداباوری ولی فقیه از وجوه تمایز بسیار مهمی است که جمهوری اسلامی را از دیگر نظام ها برتر می‌کند.

سپهر با بیان اینکه ولی فقیه در جمهوری اسلامی باور عمیق و قلبی به وجود مردم دارد، افزود: این باور موجب می‌شود تا نگاه تزیینی به مردم و آراء مردم معنایی نداشته باشد.

وی نگرانی و دغدغه اصلی ولی فقیه را دغدغه‌ها، خواسته‌ها، مطالبات و نگرانی مردم اعلام و خاطرنشان کرد: در ساختار حکومت اسلامی ما، اجزا و ارکانی وجود دارد که اگر هر کدام از آنان نباشند، یک گوشه از کار ما خواهد لنگید.

فرماندار قروه به تفاوت جایگاه قوه مجریه در بعد خدمت‌رسانی به مردم اشاره کرد و گفت: ارائه آنچه که مردم به عنوان خدمت به آنان نیاز دارند، از سوی قوه مجریه انجام می‌شود و دو قوه دیگر با پشتیبانی خود در طراحی ریل و نظارت بر حرکت این قوه، زمینه‌ساز فراهم بودن خدمت می‌شوند.

سپهر جایگاه دولت را به فراخور انتظار مردم برای خدمت، جایگاهی رفیع اعلام کرد و افزود: اولین دولت ولایی و مکتبی پس از انقلاب، دولت شهیدان رجایی و باهنر بود که با وجود عمر کم خود، عمق و پهنایی به طول عمر با برکت انقلاب اسلامی دارد.

وی با اشاره به اینکه دشمنان با هراس از این دولت انقلابی اجازه خدمت‌رسانی بیشتر به مردم از سوی آن را ندارند، افزود:  این دولت مکتبی و انقلابی در همان عمر کم خود توانست به اسوه هایی ماندگار در دل مردم تبدیل شود که امروز هر کارگزاری آرزو دارد ملقب به صفت «رجایی وار بودن» شود.

سپهر تبعیت از ولایت فقیه، ساده زیستی و عدم توجه به تجملات و زخارف دنیوی را رمز محبوبیت شهید رجایی دانست و افزود: شیفتگی خدمت به مردم، این انسان وارسته را از وسوسه های قدرت برکنار داشت و از او الگویی تا ابد ماندگار ساخت.

گفتنی است، شعبان سپر متولد سال 1342 در اسلام‌آباد غرب است که 12 سال سابقه سکونت در کردستان را داراست.

وی سابقه مدیریتی در پست‌های مختلف در استان‌های کردستان و کرمانشاه را داراست که از آن جمله می‌توان به آموزش و و پرورش اسلام‌آباد، رئیس دانش سرای تربیت معلم مقدماتی در همان شهرستان، معاون مدیرکل سیاسی انتظامی استانداری کرمانشاه، مدیرکل اجتماعی و انتخابات و شوراهای استانداری کرمانشاه در دو دوره متوالی، مشاور استاندار و مدیرکل امور جوانان استانداری کرمانشاه، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه، فرمانداری سرپل ذهاب، مدیرکل سیاسی انتظامی استانداری کردستان، سرپرست حوزه معاونت سیاسی و انتخابات استانداری کردستان، مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کردستان آخرین سمت وی، پیش از انتخاب به عنوان فرماندار قروه بوده است.

و حالا خدمت این فرماندار که از دی ماه سال 93 آغاز شده بود پایان پذیرفته است و مردم منتظرند تا ببینند چه کسی سکان فرمانداری قروه را به دست خواهد گرفت.

گفتنی است؛ شعبان سپهر قصد بازگشت به محل خدمت خود در دانشگاه علوم پزشکی کردستان را دارد.

انتهای پیام/79009/ن40/