به گزارش ایرنا و به نقل از تارنمای خبری این نشریه، مخالفان برگزیت می گویند به این دلیل که همه پرسی 23 ژوئن (3 تیر) وجهه قانونی و الزام آور ندارد، لازم است این موضوع ابتدا در مجلس عوام بریتانیا به رای گذاشته شود.
«تونی بلر» نخست وزیر سابق بریتانیا و «اوِن اسمیت» نامزد رهبری حزب کارگر این کشور، جزو افرادی بودند که مخالفت با خروج این کشور از اتحادیه اروپا از طریق طرح آن در مجلس عوام را خواستار شده بودند.
اما یک منبع آگاه در این رابطه به نشریه تلگراف گفت که دولت از طریق مشورت با کارشناسان حقوقی به این نتیجه رسیده است که می تواند بدون کسب حمایت مجلس، ماده 50 پیمان لیسبون برای خروج از اتحادیه اروپا را اجرایی کند.
مجلس عوام 650 کرسی دارد و اکثریت نمایندگان آن در زمره مخالفان خروج از اتحادیه اروپا هستند.
شهروندان انگلیس سوم تیر در همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا که به «برگزیت» شهرت یافته بود، با 51.9 درصد رأی موافق در مقابل 48.1 درصد رأی مخالف به خروج از این اتحادیه رأی دادند.
«ترزا می» نخست وزیر جدید این کشور پس از روی کار آمدن به سرعت وزارت موقت «برگزیت» را تأسیس کرد تا مذاکرات در این زمینه با سرعت و دقت بیشتری پیگیری شود.
با توجه به اینکه پس از فعال سازی ماده 50 پیمان لیسبون، این کشور تنها دو سال زمان دارد تا با 27 عضو دیگر اتحادیه اروپا برای تعیین چارچوب همکاری در زمینه تجارت و مهاجرت به توافق برسد، ترزا می اصرار دارد که پیش از آغاز شمارش معکوس، زمینه این مذاکرات مهم و سرنوشت ساز فراهم شود.
اروپام ** 9386**1485
تلگراف: برگزیت برای اجرا در مجلس عوام به رای گذاشته نخواهد شد
تهران- ایرنا- نشریه انگلیسی «تلگراف» به نقل از یک منبع آگاه نوشت که دولت «ترزا می» نخست وزیر جدید انگلیس قصد ندارد طرح خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) را در مجلس عوام به رای بگذارد.
صاحبخبر -