به گزارش ایسنا، کاظم قائمی، امروز (ششم شهریور ماه) در جمع خبرنگاران پیرامون تشریح نتایج سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان خراسانجنوبی، با بیان اینکه اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند جزء برترین اورژانسهای برتر کشور است، اظهار کرد: پس از چک کردن کامل دستگاهها اورژانس بیمارستان ولی عصر (عج) این اورژانس تا دو هفته دیگر خدمات دهی خود را به بیماران شروع خواهد کرد.
وی با اشاره به پروژه رفاهی سلامت باغ رفاه، ادامه داد: این مجتمع با امکاناتی کامل برای استفاده عموم و پرسنل دانشگاه آماده ارائه خدمات بوده و بیش از 2.5 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، تصریح کرد: اعتبار اورژانس ولی عصر (عج) حدود چهار میلیارد تومان بوده که کل هزینه را معاونت درمان وزارتخانه داده است.
قائمی با اشاره به اورژانس بیمارستان قائن، بیان کرد: مدت شش ماه است که این اورژانس به دلیل نبود اعتبار متوقف شده که در سفر وزیر بهداشت و درمان برای تکمیل این اورژانس مبلغ 1.5 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد که مقرر گردید این پروژه تا اواخر سال به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جزء هشت دانشگاه کشور بوده که از طب سنتی استفاده میکند، افزود: بالغ بر100 میلیون تومان برای تجهیز سلامتکده طب سنتی هزینه شده،که علاوه بر درمان متخصص طب سنتی با تعرفه دولتی، کار پژوهشی نیز انجام میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با بیان اینکه در این سفر اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان برای اتمام بیمارستان رازی اختصاص یافت، تصریح کرد: بیمارستان رازی تا اواخر آذر ماه به اتمام میرسد و حدود 20 کانتینر تجهیزات برای بیمارستان رازی آماده شده است و سه میلیارد تومان برای تجهیزات غیر سرمایهای بیمارستان رازی اختصای داده شده است.
قائمی با بیان اینکه مرکز رادیوتراپی از طریق هیئت امنایی و هیئت دانشگاه و خیرین اداره میشود، گفت: تجهیزات این مرکز نیز از وزارت بهداشت داده شده که پس از اتمام این پروژه تمام تجهیزات در این مرکز مستقر خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود سه میلیارد تومان اعتبار جهت تجهیز و گسترشNICU بیمارستان ولی عصر(عج) اختصاص یافته است، ادامه داد: در حال حاضر با 10 تخت فعالیت داشته که بعد از تجهیز شدن به تختهای بیشتر نوزادان با مشکلات کمتری مواجهه خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با اشاره به اینکه اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان برای تکمیل اورژانس قدیم فردوس اختصاص داده شده است، تاکید کرد: پس از بازدید وزیر بهداشت و درمان از خوسف مقرر شد که بیمارستان این شهرستان به دلیل نزدیکی به مرکز استان در حد یک درمان بستر کامل شود و برای درمان بستر خوسف حدود هشت میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
قائمی با بیان اینکه یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اعتبار داده شده است، تاکید کرد: 15 دستگاه دیالیز برای بیمارستان کوثر حاجیآباد، خاتم الانبیاء درمیان و علی ابن ابی طالب سربیشه همچنین دو دستگاه برایICU بیمارستان امام رضا(ع) و ولی عصر(عج) داده شده است.
وی با بیان اینکه حدود 20 دستگاه آمبولانس برای تجهیز کردن ناوگان استان در دستور کار است، خاطرنشان کرد: 150 نیرو متخصص برای استان درخواست داده شده که در نهایت 43 نیرو جذب کار شدهاند.
انتهای پیام