به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، کاظم قائمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود 3 میلیارد تومان برای تجهیز بخش NICU نوزادان و اضافه شدن 12 تخت به این بخش به وزیر بهداشت درخواست شده است.
وی با بیان اینکه مرکز رادیوتراپی بیرجند تا چند ماه آینده به بهرهبرداری میرسد، گفت: وزیر بهداشت طی سفری که به شهرستان فردوس برای بازدید از بیمارستان در حال ساخت داشت تاکید کرد در صورت راهاندازی بیمارستان جدید، بیمارستان قدیم این شهرستان نیز فعال بماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه مبلغ 4 میلیارد تومان توسط وزیر بهداشت برای اتمام اورژانس در حال ساخت بیمارستان شهید چمران فردوس اختصاص یافت، افزود: بخشهای روانپزشکی، دیالیز، زنان و زایمان در بیمارستان قدیم باقی میماند و مابقی بخشها به بیمارستان جدید فردوس منتقل میشود.
قائمی با بیان اینکه عملیات ساختمانی بیمارستان فردوس تا چند ماه به اتمام میرسد، تصریح کرد: آغاز رسمی این بیمارستان با توجه به جذب نیرو در آزمون استخدامی از سال 96 است.
وزیر بهداشت موافق ایجاد بیمارستان در خوسف نبود
وی با اشاره به بیمارستان خوسف، افزود: وزیر بهداشت طی بازدیدی که از بیمارستان خوسف داشت موافق ایجاد بیمارستان در این شهرستان با توجه به نزدیکی با مرکز استان نبود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه ساختمان در حال احداث خوسف به عنوان درمان بستر خواهد بود، خاطرنشان کرد: متخصص داخلی، متخصص اطفال و زنان در این مکان مستقر میشوند.
قائمی با بیان اینکه توسط وزیر بهداشت برای احداث درمان بستر خوسف مبلغ 8 میلیارد تومان اختصاص داده شد، اظهار کرد: این مرکز تنها برای اقدامات و کارهای اولیه بیمار است.
وی با بیان اینکه 15 دستگاه دیالیز برای بیمارستانهای کوثر حاجیآباد، خاتمالانبیاء درمیان، حضرت علیابن ابیطالب(ع) سربیشه، امام رضا(ع) بیرجند و حضرت ولیعصر(عج) بیرجند درخواست شده است، افزود: همچنین وزیر بهداشت یکمیلیارد و 500 میلیون تومان برای ساخت فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اختصاص دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین وزیر بهداشت دستور اختصاص 20 دستگاه آمبولانس را برای تجهیز ناوگان در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر استان دادند.
قائمی با بیان اینکه از یکماه گذشته کمبود نیروی متخصص در استان را به وزارتخانه اعلام کردهایم، گفت: از فرمانداران شهرستانها و مسؤولان استانی درخواست داریم جذب نیروی متخصص را تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نگذارند و برای حفظ متخصص در شهرها کمک کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند حدود 60 میلیارد تومان از بیمهها طلبکار است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توانست تا پایان سال گذشته مطالبات پزشکان را از سایر منابع پرداخت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه توزیع نیروی متخصص از 23 شهریورماه سال جاری در کشور آغاز میشود، گفت: برای خراسان جنوبی 117 نیروی متخصص را به وزارتخانه درخواست کردیم.
انتهای پیام/69034/ن30/
∎