شناسهٔ خبر: 14917292 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

360 میلیارد ریال به طرحهای بهداشتی درمانی خراسان جنوبی اختصاص یافت

بیرجند - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: در سفر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفته گذشته به خراسان جنوبی، 360 میلیارد ریال برای تکمیل، توسعه و تجهیز طرح های بهداشتی درمانی استان اختصاص یافت.

صاحب‌خبر -

دکتر کاظم قائمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در مورد سفر دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی به استان افزود: مبلغ اختصاص یافته صرف تکمیل بیمارستان های در حال ساخت بیرجند، فردوس و خوسف، اورژانس بیمارستان شهدای قاین، تجهیز برخی بخش های بیمارستان ولی عصر(ع) بیرجند و تجهیز دانشگاهی می شود.
وی بیان کرد: در سفر وزیر بهداشت به شهرستان قاینات و بازدید از اورژانس بیمارستان شهدای قاین اتمام هرچه سریعتر این پروژه که شش ماه به خاطر کمبود بودجه کار ساخت آن متوقف شده بود، مورد تاکید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه برای اتمام این پروژه با حدود 60درصد پیشرفت فیزیکی 15 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت، افزود: امید است تا پایان سال جاری اورژانس یاد شده به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به افتتاح سلامتکده طب سنتی بیرجند نیز یادآور شد: استفاده از فضای موقوفه شهدای باقریه به مدت 10 سال با مساعدت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در اختیار این سلامتکده قرار گرفت که برای تجهیز آن یک میلیارد ریال هزینه شد.
وی افزود: در بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان در حال ساخت رازی بیرجند مقرر شد 150 میلیارد ریال برای اتمام بیمارستان اختصاص یابد.
** توسعه بخش NICU نوزادان و اطفال بیمارستان ولی عصر(عج)
قائمی با بیان اینکه برای تامین تجهیزات بیمارستان رازی قول مساعد داده شد، گفت: این مرکز بهداشتی و درمانی با تخصیص اعتبار لازم تا دیماه سال 95 به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: همچنین مبلغ 30 میلیارد ریال برای تجهیز غیر سرمایه ای از قبیل تامین رایانه، میزهای اداری و غیره برای بیمارستان رازی بیرجند تخصیص داده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یادآور شد: در خصوص مرکز رادیوتراپی در مرکز استان نیز مقرر شد این مرکز از طریق هیات امنایی با همکاری دانشگاه و مجموعه افراد خیر مدیریت شود، کمک های مالی برای تجهیز آن توسط وزارتخانه تامین شد، امیدواریم همزمان با بیمارستان رازی بیرجند به بهره برداری برسد.
وی از تخصیص مبلغ 30 میلیارد ریال برای تجهیز و گسترش بخش NICU نوزادان و اطفال بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند خبر داد و افزود: این بخش اکنون دارای 12 تخت است و به 22 تخت افزایش می یابد که تا پایان سال به اتمام می رسد.
به گزارش ایرنا، قائمی اظهار کرد: وزیر بهداشت همچنین از بیمارستان جدید فردوس بازدید کرد و به راه انداری آن و نیز فعال بودن بیمارستان قدیم این شهرستان تاکید کرد که 40 میلیارد ریال برای تکمیل و توسعه هرچه سریعتر آن اختصاص یافت.
وی عنوان کرد: اداره کل بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی استان تلاش دارد تا آخر آذر ماه عملیات ساختمانی بیمارستان یادشده را تکمیل کند( ساختمان بیمارستان توسط بنیاد مسکن احداث می شود)، انتظار می رود همزمان با بیمارستان رازی بیرجند در بهمن ماه امسال به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه این مرکز بهداشتی درمانی در خصوص تامین نیروی انسانی با مشکل مواجه است، یادآور شد: هنوز نیروی انسانی آن جذب نشده است که با جذب نیرو در سال 96 به صورت رسمی آغاز به کار می کند.
** بیمارستان در حال ساخت خوسف در حد درمان - بستر تکمیل می شود
وی افزود: دکتر هاشمی در بازدیدی که از بیمارستان در حال ساخت خوسف داشت با توجه به نزدیکی خوسف به بیرجند مرکز استان موافق احداث بیمارستان به معنای عام در این شهرستان نبودند.
وی ادامه داد: این در حالی است که وزیر بهداشت معتقد بود بیمارستان در حال ساخت خوسف باید در سطح درمان – بستر تکمیل شود و بخش های داخلی، زنان و زایمان، مامایی، اطفال و .. در آن مستقر شود که برای اتمام پروژه 80 میلیارد ریال تخصیص داده شد.
وی در ادامه از اختصاص 15میلیارد ریال بودجه برای ساخت فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستانهای ولی عصر(عج) و امام رضا(ع) بیرجند خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در سفر وزیربهداشت درخواست تامین 15 دستگاه دیالیز برای بیمارستان های در حال ساخت کوثر حاجی آباد ، خاتم الانبیا(ص) درمیان، علی ابن ابی طالب(ع) سربیشه، همچنین بخش های ICU بیمارستان ولی عصر(عج) و بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند شد.
قائمی اضافه کرد: همچنین 20 دستگاه آمبولانس برای تجهیز ناوگان آمبولانس مراکز بهداشتی درمانی استان پیشنهاد شد که با توجه به مشکل کمبود آمبولانس در کشور ، حداقل با تامین 10 دستگاه موافقت خواهد شد.
وی با بیان اینکه اظهارات مثبت وزیر بهداشت نسبت دانشگاه علوم پزشکی نقطه قوت و دلگرمی برای اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه است گفت: این واحد دانشگاهی با قدمت 30 ساله در سال های گذشته شتاب لازم را نداشته است روز مرگی آفت دانشگاه است باید تلاش کنیم روند رو به رشد متوقف نشود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از حالت رکود خارج می شود، افزود: اظهار رضایت وزیر بهداشت، از نحوه عملکرد دانشگاه و هیات رئیسه در مدت چهار ماه اخیر بسیار مهم بود که طی این مدت شاهد تغییرات وسیعی در دانشگاه هستیم .
وی به نقل از قاضی زاده اضافه کرد: هماهنگی میان هیات رئیسه دانشگاه درحد بالایی است، زیرا هماهنگی، همکاری، همفکری و همدلی اعضا سبب پیشرفت چشمگیر دانشگاه در این مدت شد امید است گام های موثری در راستای توسعه و ارتقای استان برداشته شود.
وی به رضایت وزیر بهداشت نسبت به سرعت عمل و نحوه کار در اورژانس بیمارستان ولی عصر(عج) اشاره کرد و افزود: دکتر قاضی زاده اورژانس را در حد بهترین اورژانس کشور معرفی کرد و از سایر دانشگاههای علوم پزشکی خواست برای الگوبرداری ازآن بازدید داشته باشند.
وی اظهار کرد: طرح توسعه و بهسازی اورژانس بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند از ابتدای خرداد ماه امسال آغاز شد و ظرف سه ماه پایان یافت و جابجایی بیماران بعد از دو هفته و با استقرار و بررسی دستگاه های مورد نیاز انجام خواهد شد.
وی مبلغ هزینه شده برای طرح توسعه و بهسازی اورژانس را 40 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تمامی اعتبار مورد نیاز توسط وزارت بهداشت تامین شده و اعتباری از دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه هزینه نشده است.
قائمی همچنین به پروژه مجتمع سلامت در باغ فتح بیرجند اشاره کرد و یادآور شد: این مجتمع دارای زمین چمن، سالن های پذیرایی، استرخ شنا، کافی شاپ و غیره ... برای استفاده عموم مهیا شده است.
وی ادامه داد: تاکنون 25 میلیارد ریال از محل اعتبار وزارت بهداشت در این رابطه هزینه شده است.
وزیر بهداشت بعد از ظهر چهارشنبه وارد بیرجند شد و از مراکز بهداشتی و درمانی قاین، بیرجند، خوسف، طبس، بشرویه ، سرایان و فردوس بازدید کرد و سپس راهی مشهد شد.
2047/7557