به گزارش ایلنا از سازمان غذا و دارو، مهرناز خیر اندیش با اشاره به روغن هایی که روی بسته بندی آنها ، عبارت «تغییر ژنتیک یافته» قید شده ، افزود: براساس ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمام مواد غذایی که احتمال تراریخته بودن آن ها در بازار مصرف وجود دارد باید برچسب گذاری شود.
وی هدف از برچسب گذاری محصولات غذایی تغییر ژنتیکی یافته را امکان ردیابی آنها در بازار و همچنین احقاق حق مصرف کننده ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روغن ذرت و روغن سویا در بازار مصرف برچسب گذاری می شود که نشان دهنده تایید ایمنی و سلامت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
∎