شناسهٔ خبر: 13636301 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

در نخستین شب قدر؛ فریاد الغوث الغوث در حرم کریمه اهل بیت(س)

استان‌ها > قم - ایرنا نوشت؛ همزمان با سراسر کشور، خداجویان و عاشقان امامت و ولایت در شهر مقدس قم در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) فریاد الغوث الغوث سر دادند

صاحب‌خبر -

مردم مومن و خداجوی شهر مقدس قم در نخستین شب قدر در حرم مطهر دخت موسی بن جعفر(ع) حضرت فاطمه معصومه (س) ،مسجد مقدس جمکران و دیگر مساجد، تکایا، حسینیه ها و بقاع متبرکه امامزادگان گرد هم آمده و تا هنگام سحر با قرائت قرآن و دعای جوشن کبیر، اسماء اعظم الهی را زمزمه کردند.
بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) در تمامی صحن ها و شبستان ها مملو از زائران و مجاورانی بود که خود را از دور و نزدیک به حرم مطهر ایشان رسانده بودند و با سر گرفتن قرآن و مناجات با پروردگار متعال، حال و هوای خاص معنوی را به مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان بخشیده بودند.
در مراسم احیای نخستین شب قدر در حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) پس از قرائت قرآن توسط یکی از قاریان نوجوان استان قم، زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در شب قدر و دعای جوشن کبیر توسط حجت الاسلام محمدپور قرائت شد و سپس سخنرانی و مراسم سر گرفتن قرآن توسط حجت الاسلام والمسلمین رفیعی انجام شد.
در این مراسم معنوی و باشکوه، مردم مومن و ولایتمدار شهر مقدس قم با توسل به انوار الهی ائمه اطهار(ع) از درگاه خداوند متعال بخشش و توفیق بندگی را طلب کردند و در دعاهای خود، عزت و سربلندی نظام اسلامی و نابودی دشمنان اسلام و انقلاب را خواستار شدند.
شب های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان، به عنوان لیالی پرفیض و برکت قدر در نزد شیعیان و بسیاری از مسلمانان جهان دارای جایگاه با عظمتی است که در این شب ها به قرائت ادعیه، اقامه نماز و انجام مستحبات و شب زنده داری مشغول می شوند.

برچسب‌ها: