شناسهٔ خبر: 13539886 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

وزیر خارجه اتریش: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا وحشتناک خواهد بود

صاحب‌خبر -

وی در صفحه خود در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: انگلیس کشوری است که ایدئولوژی های اتحادیه اروپا را به خوبی انجام می دهد. این کشور نه تنها بهتر است در اتحادیه اروپا باقی بماند بلکه با ارائه قوانینی می تواند زمینه های همکاری های خود را با این نهاد تقویت کند.
وی تاکید کرد: خروج انگلیس موجب ضربه زدن خسارت های اقتصادی به اتحادیه اروپا می شود و نقش این نهاد را برای گرفتن تصمیم های بزرگ در جهان تضعیف تر خواهد کرد.
قرار است پنجشنبه جاری 23 ژوئن (سوم تیر) انگلیسی ها پای صندوق های رای بروند و درباره ماندن یا خروج کشور خود از اتحادیه اروپا تصمیم گیری کنند.
حامیان خروج انگلیس می‌گویند اتحادیه اروپا خاصیتی برای این کشور ندارد جز آنکه با قوانین دست‌وپاگیر جلوی رشد اقتصاد را می‌گیرد. آنها معتقدند در ازای میلیاردها پوندی که به عنوان حق عضویت پرداخت می‌شود، فایده ای عاید انگلیسی ها نمی شود. دغدغه دیگرشان مهاجرت است. می‌خواهند انگلیس کنترل مرزهایش را به عهده بگیرد که افراد کمتری برای کار به این کشور بیایند. یکی از اصول اساسی اتحادیه اروپا 'جابه‌جایی آزاد' است، به این معنا که کسی که بخواهد از یک کشور به یک کشور دیگر برود و زندگی کند، ویزا نمی‌خواهد. حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با ایده 'نزدیکی بیشتر اعضا' هم مخالفند. می‌گویند این ایده نهایتا به 'ایالات متحده اروپا' می‌انجامد.
تاکنون تنها گرین‌لند که از سرزمین‌های فرادریایی دانمارک محسوب می‌شود، سال 1982 – پس از آنکه تا حدی خودمختار شده بود – همه‌پرسی برگزار کرد و با رأی مثبت 52 درصد شهروندانش از اتحادیه اروپا خارج شد.
اروپام**441**1572

برچسب‌ها: