شناسهٔ خبر: 11665512 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه سمبوسه سیب

- همشهری آنلاین: سمبوسه سیب را همراه با خامه میل کنید.

صاحب‌خبر -

ورق خمیر فیلو باز شده: ۴ عدد

کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

مواد میانی: سیب زرد، پوست کنده و مکعبی خرد شده : يك کیلو‌گرم

شکر : ۲۰۰ گرم

دارچین : يك قاشق غذا خوري

خرد شده نان تست : ۱۱۵ گرم

رنده‌ی پوست لیموترش: يك عدد لیموی کوچک

مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق:

شیر: نیم لیتر

وانیل: یک دوم قاشق چای خوری

شکر: ۱۳۰ گرم

نشاسته ذرت: ۲۵ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

سمبوسه سیب

طرز تهیه:

نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید، بقیه شیر را در کاسه  ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید.

شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید،

سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود.

روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود.

منبع: هنر آشپزی

نظر شما