شناسهٔ خبر: 15222531 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه مافین کدو لیمویی

- همشهری آنلاین: مافین کدو لیمویی ترکیبی از کدو و لیموترش است که قابل استفاده به عنوان پیش غذا نیز می‌باشد.

صاحب‌خبر -

مافین کدو لیمویی

٢ فنجان کدو رنده شده

پوست رنده شده يك عدد لیمو ترش

٢ عدد تخم مرغ

یک و ۱/۲ فنجان شکر قهوه اى

یک و ۱/۲ فنجان روغن زیتون

یک و ۱/۲ فنجان آرد

نمک

۳/۴ قاشق چای خورى بیکینگ پودر

آب کدو را گرفته سپس با پوست لیمو، شکر ، روغن، و تخم مرغ مخلوط کرده، آرد، نمک و بیکینگ پودر، را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم،

در صورت تمایل می‌توانید خشخاش یا تخم شربتى را هم به مایه مافین کدو اضافه کرد.

مایه را در قالب‌هاى کاغذى مافین که در سینى مخصوص مافین چیده شده می‌ریزیم.

به مدت ١۵ دقیقه در فر با دماى ١٧۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

نوش جان و لذت ببرید!

foodfa.com

نظر شما