شناسهٔ خبر: 10188639 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شهادت آیت الله نمر را به دست آل سعود محکوم کردند

اهواز- ایرنا- سه نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در پیام هایی شهادت آیت الله نمر از علمای برجسته عربستان را به دست حکام جنایتکار آل سعود به شدت محکوم کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا آیت الله عباس کعبی با صدور پیامی ضمن تسلیت شهادت این مبارز وارسته آورده است سرانجام روحانی مبارز و چهره نام آشنای شیعیان عربستان توسط رژیم ستمکار و جنایت پیشه آمریکایی صهیونیستی آل سعود به فیض عظیم شهادت نائل و به لقاء الله شتافت. شهادت این مجاهد را به ساحت بقیة الله الاعظم (عج) و مراجع و رهبری عظیم الشان و حوزه های علمیه و امت اسلامی و مردم آگاه و بیدار منطقه و شیعیان مظلوم منطقه شرقیه تسلیت عرض می کنم.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: ارتکاب این جنایت، اشتباه محاسباتی و خطای استراتژیک آل سعود است که نشانه جهل، کینه توزی، حماقت و خیره سری حکام ظالم آل سعود است که سقوط و اضمحلال این رژیم دست نشانده را شتاب خواهد بخشید.
در ادامه پیام آمده است خون شهید، حرکت بیداری اسلامی را شتاب و منطقه را بیدارتر خواهد کرد. شعله نهضت اسلامی، فراتر از تصور حکام منطقه خواهد بود و نقطه عطفی در تحولات منطقه خواهد شد.
در این پیام آمده است ایران هراسی و شیعه هراسی، جنگ نیابتی و تشدید تفرقه سنی، شیعی، نتیجه معکوس می دهد و آل سعود را در میان امت اسلامی منزوی خواهد کرد و حقانیت و مظلومیت و صلابت و مقاومت علمای شیعه را به عنوان نماد احیا گری و پرچمدار مبارزه با استبداد و استعمار مطرح خواهد کرد.
این پیام می افزاید سازمان های مدعی حقوق بشر و رژیم های منافق مدعی حقوق بشر و در رأس آنان آمریکا و صهیونیست ها تمهید کننده و امر و دستور دهنده و رژیم آل سعود مباشر این جنایت است. علمای جهان اسلام و نخبگان و متفکران و روشنفکران راستین امت اسلامی باید به صورت یکپارچه ظرفیت امت اسلامی را علیه این حکام جاهل دست نشانده مروج تروریسم و خشونت و جنایت داعشی بسیج نمایند.
امام جمعه اهواز و نماینده مجلس خبرگان رهبری نیز با انتشار پیامی با تسلیت شهادت شیخ نمر روحانی برجسته شیعه جنایت رژیم آل سعود را محکوم کرد.
در پیام تسلیت آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری آمده است با غم و اندوه بسیار خبر اعدام مجاهد آیت الله شیخ نمرباقرالنمر به دست جاهلیت این زمان و همدستانش صهیونیستش را شنیدیم. این مجاهد که گناهی مرتکب نشده و تنها دلیل آن دفاع از حقوق مشروع ملت مسلمان سعودی است.
در ادامه این پیام آمده است ما این عمل را که بسی بدتر از جنایات گروه تروریستی داعش است محکوم می کنیم و تعزیت خود را به مناسبت شهادت این بزرگ مرد مجاهد را که توانست با رهبری حکیمانه خود خون شیعه اهل بیت را در رگ هایشان بجوشاند و خشونت آنها را علیه نظام تروریستی برانگیزاند را به محضر حضرت صاحب العصر و الزمان(عج) و رهبر انقلاب اسلامی و مراجع تقلید و امت حزب الله تسلیت عرض می گوییم.
در بخش دیگری از این پیام آمده است از سازمان ملل متحد و دیگر دولت ها می خواهیم که برای قصابان تفرقه افکن که حکومت مزدور سعودی علیه پیروان اهل بیت (ع) مرتکب شدند مجازات شدیدی قرار دهد و اتخاذ مواضعی روشن در مقابل چنین فاجعه و جنایتی را خواستاریم و به حکومت آل سعود می گوییم شما جنایت جدیدی را به لیست جنایت های خود افزودید و با این جنایت متحمل هزینه های سختی خواهید شد.
دیگر نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز نیز با انتشار پیامی اعدام شیخ نمر باقر النمر توسط رژیم آل سعود را تسلیت گفت.
در پیام آیت الله محسن حیدری آمده است شهادت مظلومانه عالم مجاهد آیت الله شیخ محمدباقر النمر را به محضر حضرت بقیه الله و امت اسلام به ویژه شیعیان مظلوم عربستان و بالاخص بیت شریف آن شهید بزرگوار تعزیت می گویم. یقینا صدور عمل جنایتکارانه اعدام غیرقانونی و غیرشرعی یک عالم مظلوم از سوی رژیم حاکم بر عربستان امر شگفت انگیزی نیست چرا که تاریخ سیاه رژیم وهابی مملو از جنایت های قساوت بار و ددمنشی های سبعانه تکفیری است. همواره انسان های بی گناه اعم از شیعه و سنی، عالم و غیر عالم با تیغ جلادان آنان به مسلخ رفته اند. دایره جنایت های سلفیون در گستره عربستان هم محدود نشده و شامل نقاط دیگر جغرافیایی گشته است.
در ادامه این پیام آمده است سکوت معنادار سازمان های مدعی حقوق بشری وابسته به استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل در مقابل این جنایت هولناک نیز مایه تعجب نیست. لیکن سکوت محافل مستقل جهانی و شخصیت های آزادمنش اسلام مایه تأسف است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است امیدوارم تمامی شخصیت ها و محافل مستقل جهانی با محکوم نمودن این جنایت دردناک رسالت الهی خود را در راستای مقابله با ظلم و ستم بیدادگاه های وهابی و فاشیستی قرن بیست و یکم انجام دهند تا جلادان از خدا بی خبر در آینده نتوانند امثال آن جنایت های فجیع را درباره دیگر بی گناهان تکرار نمایند. در پایان مغفرت و رضوان الهی را برای شهید و صبر و اجر برای بستگانش از خداوند سبحان مسئلت دارم.
آیت الله نمر باقرالنمر به همراه 46نفر دیگر به اتهام واهی انجام اقدام های تروریستی اعدام شدند.
حوزه های علمیه استان خوزستان روز یکشنبه در اعتراض به شهادت آیت الله نمر باقر النمر تعطیل خواهد بود و تجمع اعتراضی طلاب و روحانیون استان در مسجد اعظم اهواز برگزار می شود.
7151/6065