به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، فرقی نمیکند کسبوکارتان کوچک باشد یا بزرگ؛ اگر میخواهید آن را توسعه دهید و مشتریان بیشتری جذب کنید، باید به فکر راهاندازی یک وبسایت یا فروشگاه اینترنتی باشید. در حال حاضر بهدلیل تعداد زیاد سایتسازها و فروشگاهسازها، انتخاب یکی از آنها کار سختی شده است؛ اما نگران نباشید! ما در این مقاله، میخواهیم سایتساز و فروشگاهساز همهفنحریفی را به شما معرفی کنیم که خیالتان را از هر بابت راحت میکند.
چرا کسبوکار شما به وبسایت نیاز دارد؟
داشتن یک وبسایت برای کسبوکار شما در دنیای دیجیتال امروز ضروری است؛ چراکه مخاطبان هدف و مشتریان شما انتظار دارند که در این فضا در دسترس باشید تا بهراحتی بتوانند شما را پیدا کنند؛ در غیر این صورت، ممکن است فرصتهای بسیاری را برای توسعه کسبوکارتان را از دست بدهید.
داشتن یک وبسایت کمک میکند تا مشتریان بیشتری جذب کنید و میزان سود کسبوکارتان را افزایش دهید. همچنین میتواند کمک کند که برند، محصولات و خدمات خود را بهتر معرفی کنید و سلیقه بازار هدف خود را درک کنید.
همچنین بخش مهمی از سئو (SEO) است و کمک میکند تا در صفحه نتایج موتورهای جستوجو مثل گوگل، رتبۀ خوبی کسب کنید.
۱۲ دلیل برای انتخاب وبزی
حالا که اهمیت داشتن وبسایت برای کسبوکارتان را بهتر درک کردید، وقت آن است که به شما بگوییم چرا باید وبسایت یا فروشگاه اینترنتی خود را با وبزی بسازید. در اینجا به ۱۲ دلیل برای شروع کار با وبزی اشاره میکنیم.
۱. سادهتر از وردپرس
وقتی از روشهای آسان برای طراحی سایت صحبت میکنیم، دو گزینه مطرح میشود: وردپرس و سایتساز.
شما برای کار با وردپرس و ویرایش بخشهای مختلف وبسایت خود، به دانش برنامهنویسی نیاز دارید و باید با موضوعات فنی آشنا باشید؛ اما وبزی به کاربران این امکان را میدهد که بدون نیاز به دانش خاصی، در کمتر از ۱۵ دقیقه یک وبسایت برای خودشان طراحی کنند.
وبزی یک سایتساز درگ اند دراپ (Drag and drop) است و شما فقط با کشیدن و رها کردن ابزارها میتوانید آنطور که دلتان میخواهد، وبسایت جذاب خودتان را طراحی کنید.
۲. قیمت مناسب
وبزی یکی از سایتسازهای مقرونبهصرفه است که آن را به گزینهای جذاب برای ساخت وبسایت کسبوکارهای کوچک با بودجۀ محدود تبدیل میکند.
لازم است بدانید که شروع کار با وبزی و استفاده از تمامی خدمات آن تا ۱۴ روز رایگان است و در صورتی که از خدمات آن راضی بودید، میتوانید یکی از پکیجها را متناسب با نوع نیازتان خریداری کنید؛ به همین خاطر، حتی اگر به هر دلیلی نخواهید که با وبزی وبسایت خودتان را بسازید، هیچ ضرری نکردهاید.
از طرفی، پکیجهای وبزی بهگونهای طراحی شده که شما فقط برای ویژگیهایی که نیاز دارید، هزینه پرداخت میکنید.
۳. افزونهها و ابزارهای متنوع
وبزی طیف گستردهای از ابزارها و افزونهها را ارائه میکند که میتوانید از آنها برای افزودن ویژگیهای جذاب به وبسایت خود استفاده کنید. این ابزارها بسته به نوع پکیجی که انتخاب میکنید برای شما فعال میشود و نیازی نیست که برای استفاده از هر کدام، هزینۀ جداگانهای پرداخت کنید. بخشی از خدمات و ابزارهای وبزی عبارتاند از:
افزودن نامحدود محصول؛
ساخت وبلاگ و مدیریت آن؛
چند زبانه کردن وبسایت؛
تنظیم زمان آمادهسازی و ارسال محصول؛
اضافهکردن سرویس حملونقل آنلاین؛
صدور فاکتور آنلاین؛
سیستم انبارداری؛
خدمات رزرو آنلاین برای وبسایتهای خدماتی مثل بیمارستان، هتل و آرایشگاه؛
و….
لازم است بدانید که این امکانات، بهطور دائم بهروزرسانی میشوند و در بازههای زمانی مختلف، ویژگیهای جدیدی به وبزی اضافه میشود.
۴. قالبهای متنوع
وبزی قالبهای متنوعی را ارائه میکند که هر کدام بهصورت حرفهای طراحی شده و بهطور کامل امکان ویرایش و شخصیسازی دارند؛ بر همین اساس، شما میتوانید یک وبسایت حرفهای را بدون نیاز به طراحی اولیه، برای خودتان بسازید.
۵. مدیریت محتوا
کاربران وبزی بهراحتی میتوانند صفحههای وبسایت یا وبلاگ خود را فقط با چند کلیک، اضافه، ویرایش یا حذف کنند. همچنین امکان سفارشیسازی بخشهایی مثل تگ عنوان، توضیحات متا، URL، برچسبها و… برای شما فراهم است.
۶. امنیت
در زمان انتخاب سازنده وبسایت، مهم است که بدانید سایتساز مدنظرتان چگونه از امنیت دادههای کاربران خود و حملات مخرب، محافظت میکند.
سایتساز و فروشگاهساز وبزی و همچنین سایتها و فروشگاههایی را که با آن ساخته میشوند امنیت بسیار بالایی دارند؛ چراکه وبزی بهصورت کاملاً بومی کدنویسی شده است و مثل سایر سایتسازها، وابسته به پلتفرمهای آماده مانند وردپرس نیست.
همچنین وبزی یک معماری امنیتی چند لایه دارد، دادههای حساس آن رمزگذاری شدهاند و متصل به پروتکل امنیتی SSL است. وبسایتهای کاربران نیز در سرورهای اختصاصی وبزی بهصورت ایزوله نگهداری میشوند.
۷. پشتیبانی از فرمتهای مختلف محتوا
سیستم مدیریت محتوای وبزی به شما این امکان را میدهد تا به راحتی از انواع مختلف محتوا مانند ویدئو، تصویر و صدا در وبسایت خود استفاده کنید. این ویژگی باعث میشود که بهراحتی بتوانید محتواهای جذابی برای وبسایت خود تولید کنید.
۸. مقیاسپذیری
هرچقدر که کسبوکار شما رشد میکند، باید به این فکر باشید که وبسایت خودتان را هم توسعه دهید. سایتسازی وبزی به این موضوع نیز توجه کرده و کاملاً مقیاسپذیر است. اگر وبسایت خود را با وبزی بسازید، میتوانید متناسب با نیازهای وبسایت خود، عملکرد آن را ارتقا دهید و از ابزارهای پیشرفتهتر استفاده کنید.
۹. پشتیبانی حرفهای
اگر برای شروع کار یا در حین کار با وبزی با سؤالات مختلفی مواجه شوید، میتوانید آنها را از کارشناسان پشتیبانی وبزی بپرسید. هر سؤالی که داشته باشید، وبزی با پشتیبانهای حرفهای و توانمند آمادۀ پاسخگویی به آنهاست و شما میتوانید از طریق ایمیل، چت یا تلفن، با تیم پشتیبانی وبزی ارتباط برقرار کنید.
۱۰. بارگذاری سریع
یکی از عواملی که روی افزایش یا کاهش نرخ پرش تأثیر میگذارد، سرعت وبسایت است. وبزی به این موضوع مهم توجه کرده است؛ بهطوری که وبسایتهای ساختهشده با وبزی، نسبت به ۹۰ درصد وبسایتها سریعتر نمایش داده میشوند.
۱۱. مدیریت کاربران
سایتساز وبزی به شما این امکان را میدهد که بهراحتی چندین کاربر را به وبسایت خود اضافه کنید. همچنین با این ویژگی، میتوانید میزان دسترسی ادمینهای سایت را نیز به ابزارها و امکانات آن تعیین کنید.
۱۲. طراحی ریسپانسیو موبایل
بیش از نیمی از ترافیک اینترنت را دستگاههای تلفن همراه تشکیل میدهند؛ بنابراین، اگر وبسایت شما برای برای موبایل بهینه نشده باشد، مشتریان بالقوه زیادی را از دست میدهید.
وبسایتهایی که با وبزی ساخته میشوند، بهطور خودکار با موبایل و تبلت سازگار هستند و به بهترین شکل در موبایل نمایش داده میشوند. همچنین اگر تمایل داشتید که شیوۀ نمایش وبسایت خود در موبایل و تبلت را ویرایش کنید، میتوانید این کار را با استفاده از ویرایشگر وبزی انجام دهید.
جمعبندی: همین حالا سایت خود را با وبزی بسازید!
در این مقاله به شما گفتیم که چرا باید برای کسبوکارتان یک وبسایت بسازید. همچنین به ۱۲ دلیل برای طراحی سایت با وبزی اشاره کردیم.
همانطور که خواندید، وبزی انتخاب قدرتمندی برای طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی شماست. این سایتساز ویژگیها و ابزارهای متنوعی دارد که به شما کمک میکند تا کسبوکارتان را توسعه دهید و مشتریان بیشتری جذب کنید.
برای شروع کار با وبزی هم کافیست که به صفحه اول این فروشگاهساز بروید و روی گزینۀ «رایگان شروع کنید» کلیک کنید. در ادامه، قالبی را که بیشتر دوست دارید و به کسبوکارتان نزدیکتر است انتخاب کنید و مطابق با سلیقۀ خودتان آن را ویرایش کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما