به گزارش شفا آنلاین به طور کلی، به نظر میرسد گردو به کاهش التهاب کمک میکند که برای سلامت مغز مفید است. گردو سرشار از آلفا لینولنیک اسید، یک اسید چرب امگا ۳ گیاهی است. این به عنوان غذای حیاتی مغز شناخته میشود زیرا سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که عملکرد مغز را بهبود میبخشد و همچنین بیماریها را درمان میکند.
ویتامین E که از کاهش ظرفیت شناختی ما جلوگیری میکند و امگا ۳ که یک ماده مغذی مهم برای تشکیل و سیالیت غشاهای مغز است و از آسیب های ناشی از پیری محافظت میکند. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به مبارزه با رادیکالهای آزاد که میتوانند به سلامت مغز آسیب برسانند، کمک میکنند.
گردو حاوی نوع خاصی از چربیهای سالم امگا ۳ به نام اسید دوکوزاهگزانوئیک (به اختصار DHA) است. علاوه بر محافظت از سلامت قلب، چربیهای امگا ۳ DHA عملکرد شناختی مغز را بهبود میبخشند. یک مشت کوچک گردو (تقریباً ۱/۴ فنجان) در روز برای سلامت مغز و قلب مفید است.
∎
نظر شما