شناسهٔ خبر: 66589299 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

خواص فلفل قرمز و سبز برای بدن چیست؟

فلفل قرمز دارای ماده ای به نام کپسایسین می باشد که دارای خواص ضد التهابی بوده و برای کاهش درد ناشی از آتروز موثر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کپساسین فلفل سبز به درمان درد آرتروز و روماتیسم کمک می‌کند و ورم ناشی از این دردها را کاهش می‌دهد. فلفل شیرین سرشار از کلسیم است و بدین ترتیب می‌تواند برای سلامت استخوان‌ها مفید باشد. این خاصیت فلفل سبز شیرین به استحکام دندان‌ها نیز کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟

فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتری‌هایی مصرف فلفل سبز روند پیری را کاهش داده و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

آن‌هایی که از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می‌برند، می‌توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع “کرم‌های کپساسین” که قابل دسترسی است، بهره ببرند.

فلفل سبز از دسته سبزیجات با طبیعت گرم است و برای افراد بی اشتها محرک بسیار خوبی است. این سبزی باعث افزایش میل جنسی میشود.

در از بین بردن بوی بد دهان نقش مهمی دارد. تقویت اعصاب از دیگر فواید خوردن فلفل سبز است.

کسانی که از بواسیر رنج میبرند میتوانند برای درمان این بیماری گرد خشک شده‌ی فلفل را روی غذا بپاشند.

گرمای فلفل قرمز، مخاط را پاک می‌کند و آن را نرم‌تر می‌کند. فلفل قرمز فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد. فلفل قرمز با افزایش جریان خون به پوست سر در رشد موهای سر موثر است.

به دلیل خاصیت ضد عفونی که دارد، به روند درمانی این اخلاط و عفونت‌ها سرعت می‌بخشد. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد؛ که این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود.

این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری‌های قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک می‌کند.

میزان کلسترول خون و سیگنال‌های درد در بدن را کاهش می‌دهد. و خاصیت ضد باکتری و ضد اکسیدی برای حفاظت از سلول‌های آسیب دیده دارد. آنتی اکسیدان موجود در فلفل سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

کپساسین، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلول‌های شما ار از آسیب دیدن محافظت می‌کند) و ضد باکتری دارد. فلفل سبز برای لاغری به ویژه نوع تند آن کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی است. فلفل سبز سرشار از ویتامین C است.

فلفل قرمز برای جلوگیری از لختگی خون

ویتامین سی موجود در فلفل قرمز به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در آب است که نوعی پروتئین محسوب می شود.

این پروتئین به همراه کپسایسین برای حفظ سلامت قلب و عروق موثر است.

کپسایسین باعث کاهش میزان کلسترول ال دی ال خون شده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

خواص فلفل قرمز برای درمان کم خونی

اگر آهن بدن کم باشد انسان دچار کم خونی می شود. کم خونی با علائم مختلفی همراه است که باید درمان شود. فلفل قرمز دارای مس و آهن بوده و برای تولید سلول های خونی جدید موثر است.

فلفل قرمز به خاطر وجود اسید فولیک با کم خونی مبارزه کرده و به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.

خواص ضد سرطان و پروستات

در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسن وجود دارد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و برای پیشگیری از بیماری سرطان موثر است.

فلفل قرمز قاتل سرطان پروستات بوده و طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۰۶ انجام شده است این ماده باعث می شود تا سلول های سرطان پروستات خود را از بین ببرند. فلفل قرمز باعث نابودی ژن های مسئول ایجاد تومور پروستات می شود.

خواص ضد دیابت

بیماری دیابت یک بیماری رایج در بین افراد است، فلفل قرمز به عنوان داروی هیپوگلیسمی باعث می شود تا تولید انسولین تحریک شده و به این ترتیب گلوکز خون کاهش پیدا می کند. کسانی که دیابت نوع دوم دارند بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما