شناسهٔ خبر: 66470772 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان فعال در صنعت غذایی، موفق به تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این محصول که بدون بو و با طعم مطبوع است، با یک پنجم قیمت نمونه‌های خارجی به تولید تجاری رسیده است.

<div id="video-display-embed-code_11070772"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4223241/11070772?width=600&height=350"></script></div>

نظر شما