شناسهٔ خبر: 65123081 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

راهنمای خرید دستگاه رطوبت ساز پروانه ای برای پرورش قارچ دکمه ای

در این مقاله قصد داریم تا به شما کمک کنیم تا یک دستگاه رطوبت ساز با قیمت مناسب را انتخاب و خرید کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همانطور که می‌دانید برای کشت و پرورش قارچ خوراکی از قبیل قارچ دکمه‌ای، قارچ صدفی و … به فضایی با رطوبت بالا تا حد ۹۵ درصد مورد نیاز است. در حالت متعارف، بدون داشتن دستگاه رطوبت ساز، تامین این میزان از رطوبت بالا به صورت مستمر تقریباً غیرممکن است. از این رو دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای یکی از الزامات اصلی در سالن‌های پرورش قارچ به شمار می‌آید. در این مقاله قصد داریم تا به شما کمک کنیم تا یک دستگاه رطوبت ساز با قیمت مناسب را انتخاب و خرید کنید.

راهنمای خرید دستگاه رطوبت ساز پروانه ای برای پرورش قارچ دکمه ای

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای چیست و به چه صورتی کار می‌کند؟

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای تقریباً دستگاهی مشابه با کولر آبی است. این دستگاه دارای بدنه‌ای از جنس گالوانیزه بوده و به واسطه داشتن مخزن و پمپ آب قادر است از طریق شلنگ به آب شهری نیز اتصال یابد. آب از طریق شلنگ وارد مخزن دستگاه شده و سپس طی پروسه‌ای به پره های آلومینیومی که بر روی موتور نصب است وارد می‌شود. آب وارد شده با کمک موتور پرقدرت و گردش پروانه آلومینیومی نزدیک به ۳۰۰۰ دور در دقیقه به قطرات ریز پودری تبدیل شده و سپس یه سمت جلو پرتاب می‌شود.

برای سالن قارچ خودم چه دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای باید خرید کنم؟

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مجموعه صنعتی مه باران در ۴ مدل کلی و با توان‌های نیم اسب بخار، یک اسب بخار، ۱.۵ اسب بخار و ۲ اسب بخار تولید و روانه بازار می‌شوند. هر کدام از این دستگاه‌ها قادر هستند تا بخش مشخصی از سالن را با توجه به پارامترهای مختلف تامین رطوبت نمایند. در ادامه هر کدام از این مدل‌ها را متناسب با سالن‌های مشتریان توضیح خواهیم داد.

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مدل نیم اسب بخار

این دستگاه جزو کوچک‌ترین دستگاه‌های بازار است و با توجه به توان موتوری نسبتاً پایینی که دارد قادر است تا مساحت سالن قارچ کوچک مقیاس زیر ۲۵ مترمربع با ارتفاع ۳ متر را پوشش دهد. این دستگاه دارای موتور تکفاز بوده و به راحتی می‌توان در سالن‌های کوچک از آن بهره مند شد.

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مدل ۱ اسب بخار

این دستگاه جزو پرفروش‌ترین دستگاه‌های رطوبت ساز پرانه ای فروشگاه مه باران به شمار می‌آید. به صورت کلی چند تیپ از دستگاه‌های با توان یک اسب بخار در این مجموعه موجود است و هر کدام دارای تفاوت‌هایی از نظر ابعاد دستگاه، ضخامت ورق، نوع و سایز موتور، اندازه پروانه و تعداد پره دارند. در حالت کلی از دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای با توان ۱ اسب بخار در سالن‌های قارچ با مساحت زیر ۵۰ مترمربع با ارتفاع ۳ متر می‌توان استفاده کرد.

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مدل یک و نیم اسب بخار

این دستگاه عموماً برای سالن‌های کشت قارچ تا مساحت ۷۵ متر مربع با ارتفاع ۳ متری پشنهاد می‌شود.

دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مدل ۲ اسب بخار

دستگاه رطوبت ساز ۲ اسب بخار بدون شک جزو دستگاه پرطرفدارترین و کاربردی تجهیزات سالن پرورش قارچ دکمه‌ای می‌باشد. این دستگاه با بهره مندی از یک موتور صنعتی ۲ اسب بخاری قادر است سالن‌های بزرگ با مساحت بالای ۷۵ مترمربع تا ۱۵۰ مترمربع را در کمترین زمان ممکن رطوبت رسانی کند. از ویژگی‌های منحصربفرد رطوبت ساز ۲ اسب بخار مه باران می‌توان به ابعاد بزرگ و بدنه محکم با ضخامت ورق ۱.۱۵ میلی متری، پروانه آلومینیومی ۱۲ شبکه ای، موتور تکفاز شهری با توان ۱۵۰۰ وات، قدرت مه سازی بسیار بالا و … اشاره کرد.

مزایا و معایب استفاده از دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای در سالن قارچ

مزایا: استهلاک پایین، قدرت رطوبت دهی بالا، خرابی کم، قابلیت اتصال به شیرآب شهری، امکان سم پاشی.

معایب: صدای دستگاه، ایجاد نقطه شبنم، سنگین بودن دستگاه.

راهنمای خرید دستگاه رطوبت ساز پروانه ای برای پرورش قارچ دکمه ای

کلام آخر

در انتها شایان ذکر است که انتخاب یک دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مناسب برای سالن خود، علیرغم در نظر گرفتن مطالب فوق، نیازمند بررسی سایر پارامترهای فنی از قبیل طول سالن، میزان تناژ کمپوست و … می‌باشد. شما می‌توانید قبل از خرید به مطالب مندرج در وبسایت رسمی مه باران برای انتخاب مناسب یک دستگاه رطوبت ساز پروانه‌ای مراجعه نموده و یا با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.