شناسهٔ خبر: 57548612 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی وینی

شیرینی وینی ، یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمره است که میتوانید برای اعیاد آن را تهیه کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شیرینی وینی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که شباهت زیادی به شیرینی های خانگی دارد که برای اعیاد تهیه میکنیم. اصالت این شیرینی متعلق به کشورهای اسکاندیناوی است و معمولا به جای بیسکویت همراه با نوشیدنی های گرم از جمله چای و قهوه سرو می شود. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شربت ژله‌ای

این شیرینی به شکل دایره ای با قیف شکوفه یا رزت زده می شود ولی اگر با قیف به حالت صاف پایپ شود به نام انگشت بادامی یا آلموند فینگر شناخته می شود.

شیرینی وینی را میتوانید  به صورت ساندویچی به همراه کرم پنیری سرو کنید تا حالت مجلسی تری پیدا کند. شما میتوانید برای تهیه شیرینی وینی رنگی از انواع رنگهای خوراکی طبیعی مثل نسکافه، زعفران و کاکائو یا رنگ های ژله ای استفاده کنید. 

برای تهیه شیرینی وینی نسکافه ای کافیست پودر نسکافه را جایگزین پودر کاکائو کنید یا این که با یک قاشق مرباخوری آب داغ مخلوط کرده و به جای رنگ خوراکی به خمیر اضافه کنید. 

برای تهیه شیرینی وینی زعفرانی هم می توانید نوک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده غلیظ را به خمیر شیرینی اضافه کنید. 

شیرینی وینی

مواد لازم شیرینی وینی  

آرد قنادی       ۳۰۰ گرم
کره    ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ    ۴۰ گرم
پودر قند      ۱۰۰ گرم
نمک    ۱ پنس
وانیل    یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی وینی

همه مواد را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. 

آرد را الک کنید و کنار بگذارید. 

کره ، پودر قند و وانیل را با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود.

نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.

آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به خود مواد بدهید. 

خمیر را داخل قیف با ماسوره D۲  یا M۱ ستاره ای یا رزت بریزید.

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کف سینی کاغذ روغنی بیندازید و با کمی فاصله شیرینی را به حالت دورانی به شکل دایره های کوچک یا گل رز یا خط صاف ماسوره بزنید.

شیرینی را به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کف شیرینی کمی طلایی شود.

بعد از خنک شدن شیرینی را با پودر پسته یا مربا تزئین کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید. 

شیرینی وینی شکلاتی

مواد لازم شیرینی وینی شکلاتی   

آرد    ۱ لیوان
 سفیده تخم مرغ     ۱ عدد بزرگ
کره    ۱۲۰ گرم
پودر قند    ½ لیوان
نمک    ۱ پنس
وانیل     نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو     ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی وینی شکلاتی

از نیم ساعت قبل کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط رسیده و کاملا نرم شود. 

پودر قند را روی کره الک کنید و به همراه وانیل به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک شود. 

سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید و با نمک به کره اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 

آرد و پودر کاکائو را در ۲ مرحله روی مواد الک کنید و با لیک مخلوط نمایید.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.

خمیر شیرینی را در قیف با ماسوره رز بریزید و به فرم دلخواه روی سینی فر با کمی فاصله پایپ نمایید. 

اجازه دهید ۵ دقیقه شیرینی ها استراحت کند سپس به مدت ۱۵ دقیهق در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند. 

شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناری بگذارید خنک شود سپس  از سینی خارج کرده در ظرف مورد نظر بچینید. 

به جای کره میتوانید از نصف روغن جامد و نصف روغن قنادی استفاده کنید. 

شیرینی وینی با شکلات

مواد لازم شیرینی وینی با شکلات  
آرد سفید       ۱۰۰ گرم
 کره    ۱۰۰ گرم
آرد برنج    ۱۵ گرم
  پودرقند    ۲۵ گرم 
وانیل    ۱/۸ قاشق چایخوری
  شکلات تخته ای    ۱۰۰ گرم 
 مغز پسته    به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیرینی وینی با شکلات

آرد را با الک حریر پارچه ای الک کنید تا صاف و یکدست شود و ناخالصی هایش گرفته شود. 

وانیل، آرد سفید و آرد برنج را مخلوط کنید.

کره نرم شده را به همراه پودر قند الک شده به مدت ۴ – ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم و پف دار شود. 

مواد خشک را در دو مرحله اضافه کرده و با قاشق یا دور کند همزن ۱ – ۲ دقیقه بزنید تا یکدست شود. 

شیرینی را در قیف مخصوص شیرینی پا درازی بریزید و مطابق دستور قبل عمل کرده و بپزید. 

شکلات تخته ای را خرد کنید و روی حرارت بخر آب ذوب نمایید سک سر شیرینی وینی انگشتی که کاملا خنک شده را در شکلات بزنید و رویش پودر پسته بپاشید. 

شیرینی وینی بدون فر

طرز تهیه شیرینی وینی بدون فر

برای تهیه شیرینی وینی بدون فر یک قابلمه بزرگ را انتخاب کنید و یک آبکش فلزی به صورت وارونه یا سه پایه مخصوص بخار پز داخل قابلمه بگذارید. 

در قابلمه را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود. 

شیرینی ها را کف یک قابلمه کوچکتر ماسوره بزنید و سپس روی سه پایه بگذارید و در قابلمه بزرگتر را ببندید. 

بعد از ۱۵ – ۲۰ دقیقه شیرینی شما آماده است. 

میتوانید برای این که پخت شیرینی ها بهتر شود از دم کنی روی در قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما