البته دادگاه عمومی اتحادیه اروپا که پس از دیوان دادگستری این اتحادیه، دومین نهاد قضایی معتبر اروپایی محسوب میشود، در سال ۲۰۱۸ گوگل را به پرداخت جریمه ۴.۳ میلیارد یورویی محکوم کرده بود که حالا کمی از جریمه اصلی را کاهش داد و آنرا به ۴.۱ میلیارد دلار رساند.
گوگل پیشتر نسبت به جریمه پیشنهادی کمیسیون اروپا شکایت کرده و از دادگاه عمومی اتحادیه اروپا خواسته بود تا در اینباره تصمیم گیری کند.
گوگل در طرح شکایت خود، این موضوع را مطرح کرد که اتحادیه اروپا به طور ناعادلانهای از همین روند نسبت به شرکت اپل، که خدمات خود مانند جستجوگر سافاری را برروی آیفونها تحمیل میکند، چشم پوشی میکند.
وکلای این شرکت آمریکایی میگویند گوگل هیچگاه «مشتریان موبایلهای اندروید را بمانند اپل، به نرم افزارها و موتورهای جستجویش وابسته نکرده است.»
توماس وینجه، وکیل مدافع سازمان «FairSearch» که در طرح اولین شکایات کمیسیون اروپا علیه گوگل نقش داشته است، میگوید: « بدین ترتیب دیگر گوگل نمیتواند اراده خود را بر سازندگان تلفنهای همراه تحمیل کند. آنها امروز مجبور هستند به تلفنهای اندروید امکان داشتن تمام موتورهای جستجو را بدهند و این امکان انتخاب مشتریان و مصرف کنندگان را افزایش میدهد.»
تصمیم دادگاه عمومی لزوما پایان ماجرا نیست. هر دو طرف میتوانند برای اظهار نظر نهایی در مورد پرداخت و یا عدم پرداخت جریمه، به بالاترین و عالیترین نهاد قضایی اتحادیه اروپا، دیوان دادگستری اروپا رجوع کرده و درخواست تجدیدنظر بدهند.
نظر شما