به گزارش ایلنا،کیک اسپرسو یک کیک عصرانه خوشمزه با طعم اسپرسو و کاکائو است که میتواند بهترین انتخاب برای همراهی با یک لیوان چای یا یک فنجان قهوه باشد.
در دستور کیک اسپرسو ، معمولا از ترکیب طعم اسپرسو و کاکائو تهیه می شود. شما میتوانید از دستور کیک اسپرسو شکلاتی برای مهمانی ها و دورهمی ها استفاده کنید. در ادامه مقاله با آموزش کیک اسپرسو به روش های مختلف با ما همراه شوید.
کیک اسپرسو شکلاتی
مواد لازم کیک اسپرسو شکلاتی
تخم مرغ کوچک |
۵ عدد |
شکر |
۱ و نیم پیمانه |
قهوه اسپرسو |
۱ فنجان |
شیر ولرم |
۱۸۰ میلی لیتر |
روغن مایع |
۲۱۰ میلی لیتر |
آرد |
۴۳۰ گرم |
پودر کاکائو |
⅓ پیمانه |
بکینگ پودر |
۳ قاشق چایخوری |
وانیل |
½ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس شکلاتی |
|
خامه صبحانه |
۲۰۰ گرم |
شکلات تخته ای |
۱ فنجان |
پودر قهوه در صورت تمایل |
۱ قاشق غذاخوری |
عسل |
1 قاشق غذاخوری |
برای تهیه کیک قهوه اسپرسو را درست کنید و کناری بگذارید خنک شود.
تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 – 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
قهوه و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.
آرد ، بکینگ پور و نمک را در سه مرحله مرحله با الک کردن به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی با تخم مرغ مخلوط نمایید.
کف قالب را با روغن مایع چرب کرده و مایع کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید تا بپزد.
کیک را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید کاملا خنک شود.
برای تهیه سس شکلاتی روی کیک خامه صبحانه را درون کاسه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و روان شود.
شکلات خرد شده یا رنده شده را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
در صورت تمایل میتوانید قهوه را از ترکیب سس شکلات حذف کنید تا طعم اصیل شکلات را روی کیک احساس کنید.
اجازه دهید کمی سس شکلات از حرارت بیوفتدسپس عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود زمانی که کمی سس غلیظ شد روی کیک بریزید و سرو نمایید.
منبع:بیتوته
∎
نظر شما