شناسهٔ خبر: 52538614 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به اومیکرون به صورت تصاعدی بالا رفت و اکنون در جدیدترین رنگبندی کرونایی هیچ شهر آبی موجود نیست و نقشه کرونایی کشور سراسر نارنجی و قرمز است . تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ به ۲۴۷ شهر رسیده است و دریک ماه آینده شرایط بسیار سخت خواهد گذشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر، از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به اومیکرون به صورت تصاعدی بالا رفت و اکنون در جدیدترین رنگبندی کرونایی هیچ شهر آبی موجود نیست و نقشه کرونایی کشور سراسر نارنجی و قرمز است . تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ به ۲۴۷ شهر رسیده است و طبق اعلام نظر عضو ستاد کرونا، در یک ماه آینده شرایط بسیار سخت خواهد گذشت. 

 

جدیدترین رنگبندی کرونایی و شهرهای قرمز کرونایی امروز 23 بهمن 1400

 

 با افزایش همه گیری کرونا و سویه غالب آن به عنوان اُمیکرون روند صعودی افزایش تعداد شهر‌های در وضعیت قرمز کرونایی به سرعت در حال افزایش است.

به طوری که بر اساس اعلام وزارت بهداشت تعداد شهر‌های قرمز کشور از ۱۲۰ شهر به ۲۴۷ شهرستان رسیده است؛ ضمن اینکه هیچ شهری در وضعیت آبی قرار ندارد؛ ۱۱۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۸۹ شهر نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

تاکنون ۶۱ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۴۷ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۴۰ نفر دُز دوم و ۲۰ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۲۴۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۷ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۵۳۴ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۴۸ هزار و ۳۲۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۸۵۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۴۳۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۲۶۰ هزار و ۲۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سه هزار و ۲۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۴۵ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۹۰۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

دقت کنیم! کرونا و به خصوص سویه اُمیکرون به شدت در کمین ماست و با کوچکترین غفلت و سهل انگاری یقه‌مان را خواهد گرفت. تشدید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تزریق نوبت سوم واکسن کرونا مهمترین اقدام موثر در پیشگیری از ابتلا به این ویروس مهلک است.

 

 

شرایط سخت کرونایی در یک ماه آینده

 

پیام طبرسی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا د در پاسخ به این پرسش که «وضعیت کرونایی کشور چگونه است؟»، اظهار داشت: از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به صورت تصاعدی بالا رفته و حول و حوش پیک ششم هستیم.

وی با اشاره به افزایش تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی، افزود:‌وضعیت مناسب نیست؛ در یک ماه یا یک ماه و نیم آینده شرایط سخت خواهد گذشت.

استاد بیماری‌های عفونی با تأکید بر ضرورت تزریق دُز سوم واکسن، بیان داشت: امیکرون در افرادی که دُز سوم را تزریق نکرده‌اند و نقص سیستم ایمنی دارند به شدت می‌تواند خطر ناک باشد.

طبری با بیان اینکه اُمیکرون با علائمی مانند سرماخوردگی تظاهر می‌کند، گفت: بیشتر فوتی‌ها در افرادی است که دُز سوم واکسن را تزریق نکرده یا دچار بیماری زمینه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه افراد پر خطر باید به شدت مراقب باشند، ابراز داشت:‌وضعیت برای کودکان نیز مناسب نیست؛ چراکه نسبت به پیک‌های قبلی میزان ابتلای کودکان ۲۰ درصد بیشتر است.

نظر شما