شناسهٔ خبر: 50267426 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ذرت مکزیکی خانگی با بلال تازه چگونه تهیه می‌شود؟

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با بلال تازه را بدانید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، ذرت مکزیکی می‌تواند به‌عنوان یک‌وعده کامل، ما را سیر کند و ارزش غذایی بالا داشته باشد؛ به‌خصوص برای کودکان. ذرت آب‌پز نیز همین‌طور است، اما پنیر ذرت مکزیکی را ندارد و برای آنها که در رژیم هستند، پیشنهاد بهتری است.

 

ذرت مکزیکی خانگی با بلال تازه چگونه تهیه می‌شود؟

 
گاهی اوقات پیش می‌آید که واقعا نمی‌دانیم چه غذایی بخوریم یا درست کنیم؛ هر چه به ذهنمان می‌آید، یا دوست نداریم یا حوصله درست‌کردن آن را نداریم و از غذا‌های تکراری نیز خسته شده‌ایم. در این مواقع، سبزیجات خیلی خوب می‌توانند به کمک‌ ما بیایند و در کم‌ترین زمان ممکن، یک غذای متفاوت و خوشمزه برای ما فراهم کنند. از جمله این غذا‌ها ذرت آب‌پز و ذرت مکزیکی هستند.
 
مواد لازم برای ذرت آب‌پز
 
بلال: ۳ عدد
 
نمک، فلفل (در صورت تمایل)، آویشن، آبلیمو یا لیموی تازه و کره یا روغن زیتون به مقدار کافی
 
طرز تهیه و دستور پخت
 
ـ ابتدا سر و ته بلال‌ها را بزنید و هر کدام را به سه قسمت تقسیم کنید. البته می‌توانید به صورت برش نخورده نیز بپزید. سپس، در یک قابلمه قرار دهید و با آب و نمک و مقداری فلفل اجازه دهید تا کاملا بپزد و نرم شود. برای ذرت آب‌پز، بهتر است از بلال‌های تازه که در اصطلاح به آن‌ها بلال شیر می‌گویند، استفاده کنید.
 
ـ وقتی که بلال‌ها پخته شد، در یک ماهیتابه، کره و مقداری روغن را ذوب کنید و بلال‌ها را در آن تفت دهید. در این میان، ادویه‌ها و آبلیمو را به آن اضافه کنید و زمانی که کاملا مغزپخت شد، آماده خوردن است. خوب تفت خوردن بلال‌های پخته شده با کره، لیمو، آویشن و سایر موادی که دوست دارید، می‌تواند طعم متفاوت برای شما ایجاد کند.
 
مواد لازم برای ذرت مکزیکی
 
کنسرو ذرت: یک عدد
 
پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگر به مقدار دلخواه
 
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون به مقدار کافی
 
 
 
 
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی در خانه
 
ـ ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف، خالی و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره، تفت دهید.
 
ـ ادویه‌ها را به آن اضافه و در مرحله پایانی، پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون نیز با آن مخلوط کنید.
 
ـ زمانی که پنیر به‌طور کامل آب شد، ذرت مکزیکی آماده خوردن است. نوش جان.
 

برچسب‌ها:

نظر شما