دندانها به طور طبيعي سفيد نيستند و کمي رنگ زرد (به علت افزايش سن) در آنها وجود دارد.
لبخند زدن با دندانهايي سفيد و براق نه تنها ظاهر را زيبا ميکند بلکه باعث افزايش اعتماد به نفس افراد ميگردد.
رژيم و عادتهاي غذايي غلط باعث از بين رفتن رنگ سفيد دندان شده و تهنشيني از غذاهاي بر روي دندان باعث زرد شدن آنها ميگردد.
با افزايش سن و با جذب غذا ميناي دندان شروع به ساييده شدن ميکند، لذا به اين دليل لکههايي بر روي پلاک دندان چسبيده و به زرد شدن آنها کمک ميکند.
طبق نظر سنجيهاي انجمن دندانپزشکي آمريکا، بيش از 73 درصد شهروندان اين کشور بر اين باورند که دندانهاي زرد باعث تخريب لبخند آنها شده است.
حال به چند ماده غذايي که باعث تخريب دندانها ميشود اشاره مي گردد:
انواع توتها
اگر توتها سرشار از ويتامينها و آنتي اکسيدانها ميباشد و به سلامتي بدن کمک ميکند، اما قند موجود و رنگ طبيعي آن در طولاني مدت باعث زرد شدن رنگ دندان ميگردد.
لذا بهتر است از آب يا يک ليوان شير براي محافظت رنگ دندان استفاده شود.
چاي
چاي يکي از مواردي است که به نسبت قهوه، به شدت در تغيير رنگ دندان نقش دارد.
برخي انواع چاي چون چاي سبز، سفيد و گياهي که رنگ روشن تري دارند، کمتر به رنگ دندانها آسيب ميزنند.
سرکه بالزاميک
اگر چه اين ماده يکي از چاشني و طعم دهندههاي سالاد به شمار ميرود، اما به شدت به دندانها آسيب ميرساند. گفتني است که اسيد سرکه PH دهان را کاهش داده و ميناي دندان را تخريب ميکند يک راهکار پيشنهادي اين است که 30 دقيقه پس از مصرف مواد اسيدي صبر کرده تا PH دهان به حالت طبيعي باز گردد سپس مسواک کرد.
∎
لبخند زدن با دندانهايي سفيد و براق نه تنها ظاهر را زيبا ميکند بلکه باعث افزايش اعتماد به نفس افراد ميگردد.
رژيم و عادتهاي غذايي غلط باعث از بين رفتن رنگ سفيد دندان شده و تهنشيني از غذاهاي بر روي دندان باعث زرد شدن آنها ميگردد.
با افزايش سن و با جذب غذا ميناي دندان شروع به ساييده شدن ميکند، لذا به اين دليل لکههايي بر روي پلاک دندان چسبيده و به زرد شدن آنها کمک ميکند.
طبق نظر سنجيهاي انجمن دندانپزشکي آمريکا، بيش از 73 درصد شهروندان اين کشور بر اين باورند که دندانهاي زرد باعث تخريب لبخند آنها شده است.
حال به چند ماده غذايي که باعث تخريب دندانها ميشود اشاره مي گردد:
انواع توتها
اگر توتها سرشار از ويتامينها و آنتي اکسيدانها ميباشد و به سلامتي بدن کمک ميکند، اما قند موجود و رنگ طبيعي آن در طولاني مدت باعث زرد شدن رنگ دندان ميگردد.
لذا بهتر است از آب يا يک ليوان شير براي محافظت رنگ دندان استفاده شود.
چاي
چاي يکي از مواردي است که به نسبت قهوه، به شدت در تغيير رنگ دندان نقش دارد.
برخي انواع چاي چون چاي سبز، سفيد و گياهي که رنگ روشن تري دارند، کمتر به رنگ دندانها آسيب ميزنند.
سرکه بالزاميک
اگر چه اين ماده يکي از چاشني و طعم دهندههاي سالاد به شمار ميرود، اما به شدت به دندانها آسيب ميرساند. گفتني است که اسيد سرکه PH دهان را کاهش داده و ميناي دندان را تخريب ميکند يک راهکار پيشنهادي اين است که 30 دقيقه پس از مصرف مواد اسيدي صبر کرده تا PH دهان به حالت طبيعي باز گردد سپس مسواک کرد.
نظر شما