ناگت هویج پنیری برای یک رژیم غذایی کم کالری و بدون گوشت کاملا مناسبه همین طور برای کودکان یک میان وعده عالی باشه.
طرز تهیه ناگت خیلی راحته و ما بجای استفاده از گوشت از هویج تازه رنده شده استفاده میکنیم که با کمی چاشنی و پنیر طعم دارش میکنیم.
مواد لازم
۳۰۰ گرم هویج رنده شده
۱ عدد تخم مرغ
۲۰ گرم آرد سمولینا
۲ حبه سیر
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
۱۰۰ گرم پنیر
۱ عدد پیاز
۴۰ گرم پودر سوخاری
۷۰ میلی لیتر روغن سبزیجات
دستور تهیه
مواد اولیه رو آماده کنید. هویچ رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.
۱ عدد پیاز کوچک رو نگینی خرد کنید.
توی یک تابه اول پیاز رو با کمی روغن تفت بدید و زمانیکه کاراملی شد هویج رنده شده و سیر له شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا هویج نرم بشه. حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه تا هویج نرم بشه سپس شعله رو خاموش کنید.
صبر کنید تا هویج خنک بشه بعد توی یک کاسه بزرگ بریزید و ۱ عدد تخم مرغ رو اضافه کنید کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
آرد سمولینا رو اضافه کنید و مواد رو با قاشق هم بزنید، بهتره ۵ دقیقه صبر کنید تا آرد آب مواد رو به خودش بکشه.
با یک گوشتکوب برقی مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه البته نباید پوره و خمیری بشه باید بافت هویج مشخص باشه.
۱۰۰ گرم پنیر گودا یا چدار و یا پیتزا رو به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
روغن سرخ کردنی رو توی تابه بریزید تا گرم بشه. یک گلوله از خمیر بردارید و توی آرد سوخاری بغلتونید و ناگت هویج رو شکل بدید سپس درون تابه بذارید تا سرخ و طلایی بشه. زیاد نیاز به پخت نیست همین که روی ناگت برشته و طلایی بشه کافیه.
ناگتهای هویج پنیری سرخ شده رو روی یک دستمال حولهای بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس نوش جان کنید.
منبع: غذاپز
∎