صاحبخبر - رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران گفت: در هفتههای اخیر مردم با دریافت عیدی و با توجه به نزدیک شدن شب عید و ایام نوروز اقدام به خرید شتابزده گوشت قرمز و گوشت مرغ کردهاند که همین امر در افزایش قیمت این محصولات موثر بوده است.
به گزارش ایرنا، علی اصغر ملکی با بیان اینکه طی هفتههای اخیر کاهش تقاضا در خرید گوشت قرمز نداشتهایم، ادامهداد: در هفتههای اخیر فروش مغازهها و قصابیها بیش از حد پیشبینی شده بود و طی دو روز گذشته بازار از التهاب خارج شده است.
ملکی اظهار کرد: با توجه به شرایط تولید و عرضه گوشت گوسفندی، به نظر میرسد اگر شرکت پشتیبانی امور دام با عرضه ذخایر ورود پیدا نکند، قیمتها برای شب عید و ایام نوروز به همین شکل باشد.
وی بیان کرد: طی روزهای گذشته در نامهای به شرکت پشتیبانی امور دام درخواست عرضه ذخایر گوشت گوسفندی را ارائه دادیم که در صورت عرضه ذخایر گوشت گوسفندی بازار متعادل میشود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران با بیان اینکه اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده گوسفندی بین ۵۵ هزار تا ۶۰ هزار تومان است، اظهار کرد: بر این اساس، هر کیلوگرم شقه گوشت گوسفندی با دنبه بین ۱۲۵ هزار تا ۱۳۰ هزار تومان به مغازهداران و قصابیها تحویل داده میشود.
ملکی تاکید کرد: مغازهداران و قصابیها میتوانند هر کیلوگرم شقه گوشت گوسفندی بدون دنبه را با سود بین ۱۰ تا ۱۲ درصد یعنی با نرخ ۱۴۰ هزار تومان بهدست مصرفکنندگان برسانند و قیمتهایی بالاتر از این اجحاف در حق مصرفکنندگان خواهد بود.
مازاد دام زنده گوسفندی نداریم
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران درباره ادعای برخی مبنی بر مازاد دام زنده گوسفندی در کشور، گفت: برخی برای منافع شخصی خود به منظور صادرات دام زنده و کسب درآمدهای دلاری ادعای مازاد دام زنده در کشور را دارند، در حالی که چنین نیست و ما با مازاد دام زنده گوسفندی روبهرو نیستیم.
وی اضافهکرد: اگر مازاد دام زنده گوسفندی داشتیم باید شاهد کاهش قیمتها در بازار میشدیم.
ملکی، علت بالا بودن گوشت قرمز گوسفندی را قیمت بالای نهادههای مورد نیاز دامی دانست و افزود: چندی پیش دامداران با مشکل تامین نهادهها با نرخهای مصوب روبهرو بودند به ناچار هر کیلوگرم جو را با قیمت ۶ هزارتومان خریداری میکردند، بنابراین بالا بودن نرخ آزاد نهادهها در تولید و قیمتگذاری گوشت موثر است.∎
نظر شما