شناسهٔ خبر: 45319554 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا ؛ خوشمزه و مجلسی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا آشنا کنیم.


مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت پودر شده ۲ لیوان
میوه ۱۰ عدد

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
خامه و پودر قند را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

در ظرف دیگر زرده و وانیل را میزنیم تا رنگش روشن بشه و کنار میزاریم.

شیر و آرد و نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته هم میزنیم تا نشاسته حل بشه بعد روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه.

کمی از مواد را به مخلوط زرده اضافه میکنیم تا یک دست بشه بعد مواد زرده را به مواد روی حرارت اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.

بعد از یکدست شدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارتش پایین بیاد.

مخلوط خامه و پودر قند رو اضافه کنیدو مخلوط کنید.

وقتی مایه یک دست شد یک لایه بسکوییت پود شده تو ظرف دلخواه بریزید و بعد از مواد تون و بعد میوه و لایه لایه بالا برید.

سایر نکات
پودر قند همون شکرآسیاب شده است
نوش جانتان

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما