شناسهٔ خبر: 45227948 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه سالاد افغانی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سالاد افغانی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد افغانی  را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز:

نصف فنجان پسته
نصف فنجان بادام پوست کنده
نصف فنجان گردوی و پوست کنده
نصف فنجان کشمش سیاه
نصف فنجان کشمش سبز
نصف فنجان زردآلو
نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
یک فنجان شکر
یک قاشق غذاخوری گلاب
زمان لازم: ۳۰ دقیقه

بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن‌ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغز‌ها خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را جدا کنید.
کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.

منبع:روزنامه ایران

انتهای پیام/

 

نظر شما